Keywords:
ICT, fraude, Financial crime
Type:
Permanent employment
Location:
Amsterdam
Education:
Master (EQF 7)
Published:
16/09/2016
Status:
Open
Apply before:
16/11/2016
Hours p/wk:
40

Description:

Zou jij met jouw data analyse vaardigheden een bijdrage willen leveren aan de bestrijding van financiële criminaliteit? Heb jij affiniteit met geavanceerde statistische analyses en wil jij er achter komen wat deze kunnen betekenen voor het risicomanagement binnen diverse (inter)nationale organisaties? En zou jij door het visualiseren en toelichten van deze data analyses een grote impact kunnen maken op het management van onze klanten? Dan is de functie als Consultant Financial Crime Analytics een perfecte volgende stap in jouw carrière.

 

Vanuit het Forensics team voeren wij forensische onderzoeken uit en adviseren wij over het voorkomen en detecteren van financiële criminaliteit. Onze Financial Crime Analytics consultants zetten daarbij hun data analyse vaardigheden in. Vanaf dag 1 krijg je verantwoordelijkheden en adviseer je toonaangevende cliënten hoe geavanceerde data analyse technieken kunnen helpen bij het bestrijden van financiële criminaliteit en het controleren van risico’s. Je helpt cliënten met het ontwerpen en bouwen van deze data analyses, en rapporteert aan je Deloitte leidinggevende en de cliënt. Je werkt in een snelgroeiend team, met volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Ook kun je naast je werkzaamheden diverse andere projecten oppakken. Zo ontwikkelde collega Hilko van Rooijen een sportieve data analytics applicatie, waarmee de swing van een golfer geanalyseerd kan worden.

 

Jouw profiel

Word jij uitgedaagd door de bovenstaande functieomschrijving, dan maken we graag kennis met jou! Daarnaast voldoe je aan de volgende voorwaarden:

  • Je hebt onlangs een kwantitatief georiënteerde WO opleiding afgerond, zoals (bedrijfs)wiskunde, econometrie, natuurkunde of een kwantitatieve specialisatie binnen de sociale wetenschappen.
  • Je hebt ervaring met programmeren (kennis van SQL, SAS, R, Python of Hadoop is een pre!).
  • Je beschikt over een goede mix van statistische vaardigheden, affiniteit met IT systemen en kennis van financiële bedrijfsprocessen.
  • Je opereert goed in teamverband, en hebt een professionele uitstraling.
  • Eigenschappen als analytisch, zelfstandig, kritisch en resultaatgerichtheid zijn je op het lijf geschreven.
  • Je kunt projecten onder tijdsdruk afronden en hebt de ambitie om jezelf verder te ontwikkelen.
  • Je bent bereid te reizen.

 

Jouw werkveld

Binnen Risk Services zijn ongeveer 400 professionals met uiteenlopende achtergronden actief. We onderscheiden hierin 3 competenties; Reputation, Control en Security. Binnen deze 3 competenties werken o.a. data analisten, forensisch onderzoekers, IT auditors, internal auditors, financial risk consultants, en security specialisten. Ieder is gespecialiseerd in zijn eigen vakgebied en hierdoor kan men elkaar uitstekend aanvullen. Teams zijn dan ook regelmatig samengesteld op basis van de verschillende competenties. Onze dienstverlening wordt hoofdzakelijk ondersteund vanuit het kantoor in Amsterdam. Het Forensics team bestaat uit ongeveer 50 medewerkers en heeft de ambitie om het komend jaar sterk door te groeien.

 

Je carrièrepad

Met kantoren in heel Nederland en ruim 4.500 medewerkers is Deloitte een toonaangevende organisatie op het gebied van Risk Advisory, Audit, Tax, Consulting en Financial Advisory Services. Dat betekent dat je met ambitieuze, hoogopgeleide collega's werkt, vaak in multidisciplinaire en internationale teams. In een open en professionele bedrijfscultuur met veel ruimte voor innovatie en eigen initiatief. En met arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw ambitie en behoeften, zoals een prima leaseregeling, een laptop, een telefoon, en een uitstekende pensioenregeling. Toptalent maakt bij ons snel promotie. Natuurlijk helpen we je waar we kunnen, met een uitgebalanceerd learningprogramma, een competentiemodel op maat en continue feedback.

 

Word jij uitgedaagd door deze functie?

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking. Klik op onderstaande button en vul je gegevens in.

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan door.

Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Anouk Mastwijk op telefoonnummer 088-2887786.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

https://werkenbijdeloitte.nl/vacatures/consultant-financial-crime-analytics-e227113