Type:
Permanent employment
Location:
Den Haag
Education:
Associate degree (EQF 5), Bachelor (EQF 6), Master (EQF 7)
Published:
30/01/2023
Status:
Open
Apply before:
01/04/2024
Hours p/wk:
40

Description:

Bij MMOX Smart

MMOX is een veelbelovende Cyber Risk scale-up in Bink36 in Den Haag. Sinds 2015 helpen wij, samen met onze partners, bedrijven met het verlagen van hun digitale risico’s op een effectieve, begrijpelijke en betaalbare manier. Wij bouwen cybersoftware, maken risicoprofielen aan de hand van data-analyses, adviseren gericht over cyber risico vraagstukken en we staan klaar bij incidenten! Onze klanten zitten in de transport & logistiek, handel, e-commerce, industrie en zakelijke dienstverlening verspreid over heel Nederland en daarbuiten.

 

Wie zijn wij?

We zijn een ervaren team van Cyber Risk professionals, analisten, engineers en bedrijfskundigen. We werken graag hands on, zonder een rigide organisatiestructuur. We bouwen ons bedrijf en ons team op basis van drie kernwaarden:

  • We gebruiken inlevingsvermogen om betekenis te geven aan wat we doen;
  • Gezamenlijk vieren we succes en leren wij van fouten;
  • We moedigen elkaar aan om onszelf en onze vaardigheden te ontwikkelen. 

We zijn op zoek naar energieke mensen met frisse ideeën om ons team te versterken.

 

Wat ga je bij ons doen?  

Als Cyber Risk Data Analist ben jij hét brein achter de data-gedreven adviezen die wij aan onze klanten geven. Jij wilt alles weten over onze klanten ten aanzien van systemen, mensen en processen. Dit doe je met behulp van verschillende databronnen en tools. Daarnaast houd jij nauwkeurig alle actualiteiten bij in het cyber landschap. Jij verzorgt de collectie, analyse en interpretatie van data en zet dit om naar relevante informatie die onze Cyber Risk Consultants gebruiken om de klant te adviseren. 

We zullen samen doelen stellen. Hierbij zijn we erg benieuwd naar jouw ideeën.

 

Wie ben jij?

Er is genoeg tofs te doen en op veel gebieden is er nog een “greenfield” situatie. Daar hebben we jou en jouw intelligente, ondernemende geest bij nodig! Je bent optimistisch, energiek en je houdt van hard werken. Je bent niet bang om fouten te maken en je houdt van het creëren en overzien van jouw eigen werk.

 

Daarnaast ben je iemand die:

  • HBO/WO werk- en denkniveau heeft. Een opleiding en/of ervaring op het gebied van business/cyber intelligence, data analist, data science of information management en interesse in IT is een pré; 
  • Fulltime beschikbaar is en je vindt Cyber Risk & Security supergaaf!
  • Nieuwsgierig en leergierig is en je hebt een drang om dingen te doorgronden; 
  • In staat is om grote hoeveelheden gegevens te verwerken, analyseren en om te zetten naar relevante informatie;
  • Zelfstandig, zorgvuldig en gestructureerd werkt;
  • Goede communicatieve vaardigheden heeft in het Nederlands en Engels (in woord en geschrift).

 Wat bieden we

Een ondernemende werkplek bij een snelgroeiend innovatief bedrijf in de gaafste branche die er is! Je komt terecht in een ervaren team van Cyber Risk professionals waar je alle ruimte krijgt om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Voorzien van alle tools die je nodig hebt om succesvol te zijn (marktconforme voorwaarden, laptop, telefoon, on-the-job training). Er is een ambitieuze, informele en hands-on werksfeer en jij draagt actief bij aan het gezamenlijke succes!