Keywords:
consultancy, Advies, Cyber Security
Type:
Permanent employment
Location:
Den Haag
Education:
Associate degree (EQF 5), Bachelor (EQF 6), Master (EQF 7)
Published:
31/05/2022
Status:
Open
Apply before:
09/08/2022
Hours p/wk:
40

Description:

Junior Cyber Risk Hero

Dat ben jij! Als Cyber Risk Consultant ben jij hét vertrouwde aanspreekpunt op het niveau van de ondernemer, directie en management. Onze klanten zitten in de transport & logistiek, handel, e-commerce, industrie en zakelijke dienstverlening verspreid in heel Nederland en daarbuiten.

 

Je adviseert hen over cyber risico’s en helpt ze deze stap-voor-stap te verlagen; van technische maatregelen, cyber security awareness tot aan informatiebeveiligingsbeleid. Dit doe je tijdens de periodieke adviesgesprekken en op ad-hoc basis. Je wordt hierbij ondersteund door onze data heroes en tech wizards. Je onderhoud de klantrelatie, maakt klanten blij en helpt het team bij het continu verbeteren van onze dienstverlening.

 

Bij MMOX Smart

MMOX Smart is een snelgroeiende cyber risk management specialist in Den Haag. Sinds 2015 helpen wij samen met onze partners, bedrijven met het verlagen van hun digitale risico’s op een effectieve, begrijpelijke en betaalbare manier. Wij bouwen cybersoftware, maken risicoprofielen aan de hand van data-analytics, adviseren gericht over cyber risico vraagstukken en we staan klaar bij incidenten!

 

De held die we zoeken

  • Je bent fulltime beschikbaar en vindt Cyber Risk & Security supergaaf!
  • Je bent nieuwsgierig en leergierig;
  • Je luistert goed en bent in staat om de vraag achter de vraag te achterhalen;
  • Je kan complexe onderwerpen vertalen in ‘mensentaal’;
  • Je werkt zelfstandig en kan goed organiseren;
  • Je hebt HBO/WO werk- en denkniveau. Een opleiding en/of ervaring op het gebied van information & cyber security, safety & security management, riskmanagement, (technische) bedrijfskunde/-economie en interesse in IT is een pré;
  • Je bent representatief met goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels (in woord en geschrift);

Wat bieden we

Een ondernemende werkplek bij een snelgroeiend innovatief bedrijf in de gaafste branche die er is! Je komt terecht in een ervaren team van cyber risk professionals waar je alle ruimte krijgt om jezelf persoonlijk te ontwikkelen. Voorzien van alle tools die je nodig hebt om succesvol te zijn (marktconforme voorwaarden, laptop, telefoon, on-the-job training). Ambitieuze, informele en hands-on werksfeer, waar jij actief bijdraagt aan het gezamenlijke succes!