Keywords:
Cyber, ICT
Type:
Permanent employment
Location:
Veenendaal
Education:
Bachelor (EQF 6), Master (EQF 7)
Published:
30/11/2018
Status:
Open
Apply before:
30/08/2019
Hours p/wk:
36

Description:

Wil jij ook werken met een team van professionals dat als doel heeft de wereld elke dag veiliger te maken? Ben jij degene die onze klant van advies kan voorzien met betrekking tot Cyber Security vraagstukken? Dan ben jij de Cyber Security Consultant die DataExpert komt versterken!

 

Als Cyber Security consultant vervul je een dynamische rol bij onze klanten en binnen DataExpert. Je start met het opbouwen van kennis van de oplossingen in ons portfolio. Vervolgens voorzie je bestaande en potentiele klanten van advies, implementeer je oplossingen en bouw je rapportages met als doel om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dit doe je in samenwerking met de Accountmanager Security.

 

Je bent een gedreven persoon met de juiste Cyber Security bagage (bv. CISSP, CISM, CIPP of CISA). Je bent een teamspeler die zelfstandig kan en wil werken. Je bent onderdeel van het DataExpert team waar kennis delen gestimuleerd en verwacht wordt. 

 

Wie ben jij?
Om deze functie succesvol uit te voeren beschik je over de volgende kennis en ervaring:

  • Kennis en ervaring op het gebied van Cyber Security, Governance, Risk & Compliance (AVG/ GDPR)
  • HBO/universitair geschoold, bij voorkeur een opleiding Security management of Bedrijfskundige Informatica en relevante certificeringen zoals CISSP, CISM, CIPP en CISA
  • Je bent een ondernemende en enthousiaste consultant met minimaal 3 jaar relevante werkervaring
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zowel in woord als geschrift
  • Je bent representatief en hebt een positieve en proactieve houding
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Je kunt zelfstandig werken en houdt er van verantwoordelijkheid te nemen/dragen
  • Je hebt ervaring met projectmatig werken (bijvoorbeeld: PRINCE2)
  • Ervaring op het gebied van Security oplossingen zoals als Opentext Encase portfolio, Netskope (Cloud Security) en Redsocks is een prĂ©.
  • Tot slot ben je van onbesproken gedrag

 

Wat mag je van ons verwachten?
Naast de afwisseling en zelfstandigheid die deze functie biedt, krijg je als Cyber Security Consultant bij DataExpert de mogelijkheid om bij een bedrijf te werken dat bijdraagt aan de veiligheid in de maatschappij. Je werkt in een kennisintensieve werkomgeving waarin je veel uitdagingen krijgt en de mogelijkheden hebt om je verder te ontwikkelen. Dit doe je onder andere door samen met je leidinggevende duidelijke doelen af te spreken. Verder staat in deze werkomgeving de klant centraal. Binnen DataExpert hangt een informele werksfeer en wordt er waarde gehecht aan onderlinge samenwerking en de goede reputatie in de markt. Ook bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden.

 

Wie is DataExpert?
DataExpert, gevestigd in Veenendaal, bestaat al 28 jaar en is leverancier voor overheden en het bedrijfsleven. Wij leveren softwareproducten en diensten op gebied van (digitaal) onderzoek, misdaadanalyse, cybersecurity en cybercrime. Daarnaast heeft DataExpert een uitstekende reputatie op gebied van support, consultancy en training. 

DataExpert staat voor kennis en kunde. Wij weten wat er speelt bij de klanten, wanneer dit speelt en waarmee we de klant kunnen helpen. Wij kennen onze oplossingen en het proces bij de leverancier waardoor wij snel en flexibel kunnen inspelen op behoeften in de markt.

 

Interesse in deze veelzijdige functie?
Herken jij je in de hiervoor omschreven functie en heb jij zin om je vast te bijten in deze nieuwe uitdaging? Stuur dan je cv naar vacature@dataexpert.nl t.a.v. de heer Gino Flem of bel ons op 0318-543173.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.