Type:
Permanent employment
Location:
Den Haag
Education:
Bachelor (EQF 6), Doctorate/PhD (EQF 8), Master (EQF 7)
Published:
22/12/2021
Status:
Open
Apply before:
17/01/2022
Hours p/wk:
32

Description:

Functieomschrijving

Wie zoeken wij?

We zoeken doortastende en enthousiaste beleidsadviseurs die ons DG verder willen helpen in de ontwikkeling van de bestrijding van georganiseerde criminaliteit. Je zet jouw kennis, ideeën en energie in voor een organisatie met een groot maatschappelijk belang.

 

De werkzaamheden kunnen overkoepelend zijn, gericht op het overzicht en de doelen van het programma DG Ondermijning. Ook kunnen zij raakvlakken hebben met de inhoud van een specifiek dossier. Dit betekent onder meer meedraaien in projecten, helpen om complexe vraagstukken te ontrafelen & oplossingen te bedenken, planningen en projectrisico’s te bewaken maar ook operationele werkzaamheden als werkbezoeken/bijeenkomsten organiseren en verslagen/rapportages maken. Je wordt flexibel ingezet op de verschillende deelterreinen en projecten binnen de DGO-opgave. Hierbij kijken we naar je ervaring/achtergrond en houden uiteraard rekening met je voorkeur.

 

Functie-eisen

Wat breng je mee?

• Interesse in het thema bestrijden van georganiseerde criminaliteit.
• Ambitie om deel te nemen aan een project en daarin resultaten op jouw naam te zetten.
• Organisatietalent waarbij je anderen weet mee te krijgen.
• Een onderzoekende instelling.
• het vermogen om nieuwe materie snel eigen te maken, snel te schakelen en acties uit te zetten.
• Creativiteit, enthousiasme en relativeringsvermogen.
• Een ‘Can do’-mentaliteit en een frisse blik.
• Een afgeronde, relevante WO opleiding.

 

We zoeken nieuwe collega’s die een aantal jaar relevante werkervaring hebben maar ook net afgestudeerde young professionals zijn bij ons van harte welkom. Je komt terecht in een dynamische omgeving die sterk gericht is op wat er in de maatschappij speelt. We werken hard maar vinden het ook belangrijk om oog voor elkaar te hebben. Je krijgt goede begeleiding op inhoud en vaardigheden en daarnaast zijn er binnen het Ministerie van Justitie en Veiligheid volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

 

Arbeids­voorwaarden

Salaris­niveauschaal: 11 
Maand­salaris: Min €3.344 – Max. €5.139 (bruto)
Dienst­verband: Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd
Contract­duur: Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd
Minimaal aantal uren per week: 32
Maximaal aantal uren per week: 36

 

Overige arbeids­voorwaarden

Naast het salaris ontvang je een Individueel Keuzebudget (IKB). Het IKB bestaat uit geld (16,37% van je bruto jaarsalaris) en tijd. Met het IKB maak jij de keuzes die bij jou passen en kun je een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een deel van je maandinkomen te laten uitbetalen wanneer jij dat wenst. Ook kun je dit budget omzetten in verlof en andersom of besteden aan fiscaal vriendelijke doelen. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer verschillende studiefaciliteiten, bedrijfsfitness, volledige vergoeding van je OV-reiskosten woon-werkverkeer en gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof.

 

Bijzonderheden

  • Salariëring volgens CAO Rijk, schaal 11. Afhankelijk van je ervaring is het mogelijk dat je start in aanloopschaal 10.
  • We werken hybride wat betekent dat je deels vanuit ons kantoor in Den Haag werkt (als dit maatschappelijk verantwoord is) en deels vanuit huis.
  • Bij gelijke geschiktheid tussen interne en externe kandidaten krijgen interne kandidaten voorrang. Daarnaast kiezen wij voor kandidaten die volgens ons het meeste bijdragen aan de diversiteit binnen het team.

 

Meer over jouw toekomstige afdeling

DGO wijdt zich aan de bestrijding van de georganiseerde ondermijnende criminaliteit. DGO opereert in het netwerk van organisaties betrokken bij de integrale strafrechtelijke en bestuurlijke aanpak van georganiseerde en ondermijnende criminaliteit. Dit betekent snel anticiperen op wat er in Nederland gebeurt maar tegelijkertijd ook grondig te werk gaan om nieuw beleid te maken. Het kabinet heeft dit jaar extra investeringen beschikbaar gesteld voor de komende jaren aangezien er extra capaciteit nodig is om ondermijnende criminaliteit te bestrijden. Deze investeringen zijn gericht op:
- De weerbaarheid van onze samenleving en economie
- Versterking van handhaving
- Veiligheidsmaatregelen
Zo werken we met een integrale aanpak aan het voorkomen van georganiseerde criminaliteit, zorgen we dat criminaliteit beter kan worden bestreden en weten beschermers van de rechtstaat zich weerbaarder en beter beschermd