Type:
Permanent employment
Location:
Utrecht
Education:
Master (EQF 7), Bachelor (EQF 6), Associate degree (EQF 5), MBO-4/HAVO/VWO (EQF 4)
Published:
24/11/2016
Status:
Open
Apply before:
01/06/2018
Hours p/wk:
40

Description:

Heb jij de werkwijze en mindset van een hacker?

Als Ethical Hacker ben je een alleskunner. Je kunt programmeren, scripten, netwerken configureren en je weet hoe je een server juist moet installeren. Daarnaast snap je bedrijfsprocessen en zie je het belang van informatiebeveiliging. Je uitdaging haal je uit het doorgronden en vinden van fouten in iemand anders zijn applicatie, server of netwerk.

Hier blijft het niet bij! Na het onderzoeken van systemen en applicaties op security vulnerabilities, met zowel penetratietesten als audits, adviseer je klanten in het oplossen ervan.

 

Profiel Ethical Hacker

  • Je hebt een Hacker mindset, wilt altijd het naadje van de kous weten en kunt goed een mental picture vormen van het object;
  • Je bent creatief, denkt “out-of-the-box”, bent nauwkeurig, communicatief vaardig en vanzelfsprekend van onbesproken gedrag. Een screening maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure;
  • Je hebt ervaring met programmeren en Linux;
  • Je bent in je vrijetijd bezig met hackme’s en CTF challenges;
  • Je kunt niet alleen vertellen waar het lek zit, maar ook hoe het is op te lossen;
  • Je werkt en denkt op HBO-niveau en bent vaardig in de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je bent bij voorkeur in het bezit van de SSCP of CISSP certificering.

 

Een persoonlijke screening is onderdeel van de procedure.

 

Wat kun jij van SecureLabs verwachten?

Je krijgt volop ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden, in de breedte en in de diepte. Je krijgt de beschikking over een volledig ingericht lab met state-of-the-art apparatuur, waar je naar hartenlust kunt experimenteren. Je komt te werken in een team met een zeer hoog kennisniveau waardoor je jezelf ook naar een hoger kennisniveau kunt brengen en zo met elkaar kunt werken aan kennisontwikkeling en de nieuwste technologie in je vakgebied.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn ronduit goed te noemen. Je krijgt een salaris dat past bij jouw kennisniveau en ervaring. Daarnaast een interessante bonusregeling bij het behalen van persoonlijke en bedrijfsdoelstellingen. SecureLabs kent een uitstekende pensioenregeling en bijbehorende personeelsverzekeringen.