Keywords:
Data Analytics in Security, Analyst, ict
Type:
Permanent employment
Location:
Rotterdam
Education:
Bachelor (EQF 6), Master (EQF 7)
Published:
19/12/2018
Status:
Open
Apply before:
12/08/2019
Hours p/wk:
36

Description:

Algemene informatie

Standplaats: Utrecht

 

KVK voert een digitaliseringsstrategie waarbij het leveren van informatieproducten aan de markt centraal staat. Als Informatieanalist heb jij dé uitdaging om deze transformatie mogelijk te maken binnen het IT landschap. Het snel ontwikkelen van nieuwe (en waar nodig maatwerk-)producten is daarbij rand voorwaardelijk. Daarom is het nodig om veranderingen door te voeren binnen IT.


Binnen KVK hanteren we een omnichannel benadering. Zo is het mogelijk om iedere gewenste functionaliteit in één of meerdere kanalen aan te bieden. De processen zijn in staat om te kunnen wisselen naar een ander kanaal op het moment dat dit nodig is. De gebruiker heeft een eenduidige ervaring over de verschillende kanalen heen. Het technologisch platform voorziet hierin.

Jouw kracht
Als Informatieanalist voer jij informatieonderzoeken uit waarbij je de informatiebehoeften of systeemvereisten formuleert, rekening houdend met de organisatorische, economische en juridische consequenties.


Wat we vragen

Binnen het KVK domein ben jij in staat om analyses uit te voeren rondom interfaces/middleware. Deze analyses zet jij conform de standaarden van KVK op papier. Dit draag je vervolgens over aan het Productteam. Je heb ervaring met het uitwerken van business processen (BPM), werkprocessen (WFM), data en business logica (BRM).

 

In het Productteam lever je een substantiële bijdrage aan het vertalen van Features naar concrete User Stories. Je werkt nauw samen met leden van het Productteam (Software Engineers en Ops Engineers) en met de Product Owner, IT Architecten, Business Analisten en Business Product Managers. Je staat bekend als een goede gespreks- en samenwerkingspartner. Communiceren op operationeel en tactisch niveau is dan ook niet nieuw voor jou. 

 

Daarnaast beschik je over:

 • Hbo-/wo-opleiding bij voorkeur richting Informatica.
 • Minimaal 3 jaar ervaring in de rol van Informatieanalist.
 • Kennis en ervaring met Agile/DevOps en werken volgens Scrum.
 • Services ontwerpen voor het ontsluiten van gegevens van het Handelsregister.
 • Voorstellen doen ter verbetering en ICT-oplossingen aandragen voor business-vraagstukken.
 • Goed onderlegde en aantoonbare technische vaardigheden

 

Wat wij jou bieden

Een uitdagende functie waar je je passie in kwijt kunt en dagelijks nieuwe mogelijkheden tegenkomt. Je krijgt de ruimte om eigen initiatieven te ontplooien en tot mooie resultaten te komen. Zo lever je een belangrijke bijdrage aan het succes en de herkenbaarheid van KVK. En dan ook nog:

En dan ook nog:

 

Een fulltime functie BBRA–schaal 11 en bedraagt maximaal € 5076,84 per maand afhankelijk van opleiding, kennis en werkervaring.

Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:

 • pensioen- en ziektekostenregeling;
 • Shuttel vervoerskaart;
 • 23 vakantiedagen;
 • 12 ADV-dagen (op basis van fulltime inzet).
 • Veel mogelijkheden voor inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling.
   

Werken voor ondernemers

Werken bij KVK is werken voor 1,8 miljoen ondernemers, het hart van de Nederlandse economie. Als KVK stimuleren we ondernemerschap. We laten ondernemers starten, innoveren en groeien in binnen- en buitenland. We beheren het Handelsregister en leveren informatie, diensten en producten aan ondernemers. Dit doen we zoveel mogelijk online.

 

We zijn een publieke, landelijke organisatie met zo’n 1400 betrokken medewerkers die oog hebben voor maatschappelijk belang. We werken op 20 plekken in het land, waaronder het hoofdkantoor in Utrecht. Om het beste uit onszelf te halen, werken we aan onze talenten en ontwikkelen we ons voortdurend.

 

Tijd om te ondernemen

Met een ondernemende houding kom je binnen KVK het verst. Mensen die kansen signaleren en deze snel verzilveren, passen dan ook het beste bij ons. Ben jij zo iemand? Kom in actie en solliciteer. Stuur je motivatiebrief en cv naar recruitment@kvk.nl,

 

Wil je eerst meer weten over de functie-inhoud, neem dan contact op met Loek Bueneker via telefoonnummer 06 256 864 69.

 

Om er zeker van te zijn dat je geschikt bent voor deze functie kunnen wij een assessment gebruiken.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.