Keywords:
intellectual property, intellectuele eigendom
Type:
Permanent employment
Location:
Den Haag
Education:
Associate degree (EQF 5), Bachelor (EQF 6)
Published:
02/04/2021
Status:
Open
Apply before:
02/04/2021
Hours p/wk:
32

Description:

Arnold & Siedsma is specialist in juridische bescherming van intellectuele eigendom. Van het vastleggen van octrooien tot en met de registratie en bescherming van merken, modellen en andere rechten. Ter versterking van ons team in Nijmegen zoeken wij een talentvolle en gedreven IP assistant.

 

In deze functie werk je intensief samen met een klein team van octrooigemachtigden, formalities officers en andere IP assistants. Samen met dit team word je verantwoordelijk voor de afhandeling van alle administratief voorkomende zaken in het proces van het verkrijgen en behouden van een octrooi.

 

Wat ga je doen?

  • Begeleiden van formele juridische procedures omtrent het verkrijgen en behouden van een octrooi;
  • Voeren van (internationale) correspondentie, o.m. het onderhouden van contacten met cliënten, buitenlandse agenten en octrooiverlenende instanties, zoals het Europees Octrooibureau;
  • Registreren en bewaken van termijnen;
  • Uitvoeren van lichte boekhoudkundige taken (o.a. afrekenen);
  • Uitvoeren van algemene officemanagementtaken.

Wie zoeken wij?
Iemand die van nature graag initiatief toont, analytisch sterk is, goed verbanden kan leggen, accuraat werkt, goed prioriteiten kan stellen en stressbestendig is. Je bent in staat om zowel in teamverband als zelfstandig te werken, je werk efficiënt te organiseren en waar mogelijk verbeteringen te signaleren. Je werkt graag samen en het bieden van ondersteuning en expertise is voor jou vanzelfsprekend.

Daarnaast beschik je over:

  • HBO of WO werk- en denkniveau;
  • bij voorkeur 2 jaar relevante werkervaring in het bedrijfsleven;
  • een zeer goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal; beheersing van een tweede vreemde taal (Frans en/of Duits) is een pré;
  • affiniteit met juridische procedures en IT systemen, zoals MS Office, CRM en IP software.

Wat bieden wij?
Een uitdagende en zelfstandige functie binnen een professionele en informele organisatie. Je komt te werken in een hardwerkend team. Een mooi salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede pensioensregeling en ontwikkelingsmogelijkheden via de A&S Academy.

 

Wie zijn wij?
Arnold & Siedsma is afhankelijk van briljante ideeën; niet alleen de vernieuwende ideeën die geoctrooieerd kunnen worden, maar óók de goede ideeën van onze eigen mensen.

Arnold & Siedsma bestaat dit jaar 101 jaar en daar zijn wij trots op. De organisatie is uitgegroeid tot één van de grootste full service dienstverleners op het gebied van intellectueel eigendom.

Bij onze 12 vestigingen in Nederland, België, Duitsland en Zwitserland, werken circa 155 medewerkers en er bestaat een gezonde groei-ambitie.

Onze octrooigemachtigden, merken- en modellengemachtigden en advocaten houden zich dagelijks bezig met het beschermen en handhaven van intellectueel eigendom. Hierbij laten ze zich in de praktijk graag administratief ondersteunen door bekwame en leergierige vakmensen. Dit resulteert in een bedrijfscultuur die gekenmerkt wordt door een hoge mate van vakmanschap en professionaliteit in combinatie met een werksfeer die zich richt op kennisoverdracht en samenwerking.