Functieomschrijving
Ben jij die ambitieuze en leergierige jurist die graag zijn of haar talent wil inzetten als interventiejurist binnen het team Persoonsgebonden Aanpak? Lees dan verder!
Wat ga je doen?
De functie betreft gedeeltelijk inzet als interventiejurist en gedeeltelijk als secretaris Wet verplichte geestelijke gezondheidszorg (Wvggz). Deze verdeling wordt nader en in overleg bepaald.
Overige arbeidsvoorwaarden
Naast het salaris ontvang je een individueel keuzebudget (IKB). Dit bestaat uit geld (16,37% van je brutojaarsalaris) en tijd. Die tijd zijn bovenwettelijke uren, naar rato omvang dienstverband en leeftijd. Met het IKB maak jij de keuzes die bij jou passen en kun je een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een deel van het budget te laten uitbetalen wanneer jij dat wenst. Ook kun je dit budget omzetten in extra verlof en andersom, of besteden aan fiscaalvriendelijke doelen. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer verschillende studiefaciliteiten, bedrijfsfitness, volledige vergoeding van je ov-reiskosten woonwerkverkeer en gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof.
Meer over de functiegroep Commissiesecretaris
Door het Functiegebouw Rijk worden medewerkers en leidinggevenden geholpen bij het maken van resultaat- en ontwikkelafspraken in functioneringsgesprekken en krijgt men inzicht in de loopbaanmogelijkheden binnen de Rijksoverheid.
Den Haag: de stad van recht en vrede, regeringsstad, woonplaats van de koning, en vestigingsplaats van vele internationale instellingen. Maar ons arrondissement is groter dan alleen de stad: met ruim 34 gemeenten en ruim 2 miljoen inwoners. Steden als Gouda, Leiden, Alphen aan den Rijn en Delft, maar ook landelijk gebied en een lange aantrekkelijke kustlijn. Ruim 380 medewerkers van het parket werken dagelijks aan de strafrechtelijke handhaving van de rechtsorde in deze regio. Samen onderzoeken ze strafbare feiten, sporen verdachten op, gaan achter het crimineel verdiende geld aan, en begeleiden slachtoffers en proberen voor hen genoegdoening te vinden.
Afdeling Innovatie en Onderzoek, team Persoonsgebonden Aanpak
Bij de afdeling Innovatie en Onderzoek werken ongeveer 180 medewerkers, verdeeld over 6 teams, waaronder team Persoonsgebonden Aanpak. Het team kan gezien worden als het schakelpunt tussen de onderzoeks- en interventieomgeving. De focus van het team ligt bij zaken waarin sprake is van een subjectgerichte aanpak waarbij kwetsbaarheid van dader en slachtoffer leidend is. Om die reden zijn onder meer de verplichte zorg, de jeugdzaken, de tbs/PIJ-zaken en andere straf-met-zorg-portefeuilles in dit team ondergebracht.