Type:
Permanent employment
Location:
Amsterdam
Education:
Master (EQF 7)
Published:
05/09/2023
Status:
Open
Apply before:
30/08/2024
Hours p/wk:
40
More information

Description:

Ben jij ook altijd op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen en dreigingen in cybersecurity? Wil jij dit combineren met je werk als IT Auditor? Zoek jij een baan waarin je IT Audit, technische onderzoeken en adviseringen kan combineren en heb je een passie voor digitale veiligheid? Dan hebben wij een mooie rol beschikbaar!

 

We zijn op zoek naar een IT Auditor om ons team in Eindhoven of Amsterdam uit te breiden.

 

Als IT Auditor bij Secura voer je audits en risicoanalyses uit en lever je advies en assistentie bij de implementatie van security standaarden. Je werkt met een diverse portefeuille van (internationale) klanten aangezien Secura onderdeel is van Bureau Veritas. Als IT Auditor speel je een belangrijke rol met focus op organisatie, proces en mensen, in combinatie met de technische diepgang van de projecten die Secura aan haar klanten levert.

 

Wat ga jij doen als IT Auditor: 

  • Managen en uitvoeren van audits op het gebied van informatiebeveiliging en compliance op deelgebieden als cloud security, software quality, cybersecurity en privacy regulaties;
  • Waarborgen van de vereiste kwaliteit van de uitvoering van assurance opdrachten;
  • Uitvoeren en documenteren van de audits volgens de vereiste auditstandaarden;
  • Efficiënt laten verlopen, in samenwerking met de klant, van het auditproces conform de afspraken;
  • Samenwerken met andere Secura specialisten in de uitvoering van je audits om de beoogde kwaliteit van de onderzoeken te realiseren;
  • Bijdragen aan de verdere ontwikkeling van onze eigen dienstverlening, maar ook tooling, interne procesverbetering, templates en het gebruik van (nieuwe) standaarden.

Jij bent een IT Auditor met: 

  • Een afgeronde postmaster RE;
  • Aantoonbare ervaring met complexere IT-audits;
  • Ervaring met het uitvoeren van risicoanalyses en het beoordelen van risicomanagementprocessen op het gebied van informatiebeveiliging.

Als IT Auditor heb je ervaring met het presenteren van rapporten en onderzoeksresultaten aan het management van klanten. Je hebt kennis van de belangrijke raamwerken en normenkaders op het gebied van risicomanagement en informatiebeveiliging die afkomstig zijn van NIST, CSA, ISACA, PCI, etc. en je weet die te hanteren bij het toetsen van bij klanten geïmplementeerde beveiligingsmaatregelen.

 

Je bent bij voorkeur in bezit van of bereid certificeringen te behalen zoals: ISO 27001, CISA (ISACA), CISSP (ISC), CCSP (ISC), CISM (ISACA).

 

Wat kun je bij ons verwachten?

Wij zijn een organisatie met een technisch security hart en we leveren op het gebied van digital security dan ook technisch zeer hoogwaardige diensten. Je komt te werken in een team van zeer gemotiveerde specialisten en kennisuitwisseling staat bij ons in een hoog vaandel.

Secura is een snelgroeiend bedrijf met ambitie. Jij hebt de mogelijkheid om mee te groeien en zo je loopbaan verder vorm te geven in verantwoordelijkheid, zichtbaarheid en in het volgen van training en opleiding.

 

We zijn onderdeel van Bureau Veritas waardoor er steeds meer internationale mogelijkheden komen, zowel voor het werken aan projecten alsook voor jouw carrière.

 

Ben jij de IT Auditor die wij zoeken? 

Graag ontvangen wij je CV per mail via jobs@secura.com. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met onze Recruiters Eefke Ruisbroek of Sara Busscher via +31 088 888 3100 of per email jobs@secura.com.


📌 Pre-employment screenings en assessments kunnen deel uitmaken van de recruitment procedure. Jaarlijks zal er een social media screening plaatsvinden en een VOG worden aangevraagd.