Type:
Permanent employment
Location:
Education:
Bachelor (EQF 6)
Published:
26/10/2016
Status:
Open
Apply before:
31/01/2018
Hours p/wk:
40

Description:

Heb je hoogtevrees? Adem diep in. Want bij ons kun je tot grote hoogte stijgen als professional in sales en cyber security. Figuurlijk en letterlijk: we zitten op de 9e verdieping in Delft, met een breathtaking view op de skyline van de Randstad.


Dit ben jij
Je passie is om klanten te helpen en je gaat voor resultaat en deadlines: ‘afspraak is afspraak’. Je bent: commercieel, nieuwsgierig, creatief en ambitieus.
 
Dit ga je doen
Na een intensief introductieprogramma van ongeveer 6 maanden ga je aan de slag als Junior Account Manager in de buitendienst. De eerste maanden zijn intensief omdat je veel technische en commerciële cursussen gaat volgen en ‘on-the-job’ training krijgt. Zo volg je in de eerste maanden diverse security producttrainingen bij grote leveranciers. Binnen de afdeling Internal Sales werk je verder aan product-, leverancier en klantkennis en leer je hoe je scherpe offertes gaat opstellen. Deze kennis kun je snel in de praktijk brengen doordat je samen met ervaren collega’s naar klanten gaat. Op deze manier maak je kennis met de Pinewood klanten, leveranciers en werkwijze en leer je alles wat er over Cyber Security te leren valt.
 
Het doel is dat je na de introductieperiode de volgende activiteiten met veel enthousiasme gaat oppakken:
•    Je verkoopt security producten, diensten en projecten aan bestaande en nieuwe accounts.
•    Je inventariseert en analyseert klant- en marktinformatie voor het opstellen van accountplannen.
•    Je adviseert (potentiele) klanten over de toegevoegde waarde van Pinewood. Je kent hun business en stelt oplossingen en aanbevelingen op die je presenteert aan de klant.
•    Je spart met leveranciers en collega's over commerciële uitdagingen en voor het opstellen van offertes.
•    Je houdt je kennis up-to-date over bestaande en nieuwe producten en diensten en bent nieuwsgierig naar de trends en de ontwikkelingen in de markt.

En dit heb je op zak
•    Je hebt een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur HEAO CE.
•    Je hebt een aantal jaren (2-3 jaar) commerciële kennis opgedaan in een binnen- of buitendienstfunctie in een technische/IT omgeving (heb je affiniteit met security-oplossingen, zoals Firewall, IPS, SIEM, Endpoint, Loadbalancing en/of Managed diensten dan is dat mooi meegenomen).
•    Je bent commercieel, zelfverzekerd, integer, toont inzet, komt met ideeën en je bent leergierig. Je hebt gevoel voor humor en een goede dosis enthousiasme en energie.
•    Mooi meegenomen: je hebt projectervaring, bent niet allergisch voor kantoorhonden en bent liefhebber van pizza.

Dit zijn wij
We zijn gek op techniek en sterk in securitybeleid. We leveren security-oplossingen en trainen onze klanten in beveiligingsbewustzijn. Alles wat we doen, doen we hands on en praktisch, zonder dikke rapporten die in lades belanden. We zijn fan van Linux en van onze kantoorhond, een golden retriever die al bijna net zo lang meegaat als wijzelf. Collegiaal zijn vinden we zo logisch, dat gaan we niet eens noemen. Pinewood in twee zinnen? Head in the cloud, feet on the ground. En altijd on top of security.

En dit krijg je van ons
  • Marktconform salaris;
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Pinewood Academy: persoonlijk opleidingsplan, training en één op één begeleiding.
  • Maandelijkse kennissessies met collega's en pizza.
  • Zicht op de Randstad en op professionele groei.

 

Enthousiast?
We drinken graag een kop koffie met je. Stuur je cv en motivatie naar pz@pinewood.nl Heb je nog vragen over ons of over de functie, mail of bel gerust met Anja de Kleijn via pz@pinewood.nl of 015 251 36 36.