Keywords:
business continuity management, Information Security Management
Type:
Permanent employment
Location:
Den Haag
Education:
Bachelor (EQF 6), Master (EQF 7)
Published:
06/09/2017
Status:
Open
Apply before:
21/06/2018
Hours p/wk:
40

Description:

In het kort

Met jouw expertise adviseer je onze business lines optimaal over de inrichting en de key risico’s van Information Security en Business Continuity (IS&BC).Jij vult het risk management in en zorgt voor het overzicht en de communicatie van de actuele Information Security- en Business Continuity risico’s en mitigerende acties van Business Lines en Subsidiaries in binnen- en buitenland. Je bent onderdeel van een team dat de business ondersteunt bij de implementatie van Information Security en Business Continuity oplossingen. 

 

 

Je werk

Het operationeel, tactisch en strategisch adviseren van IS&BC officers en het management van verschillende business lines is je voornaamste taak. Het doel hiervan is een optimale inrichting van Information Security en Business Continuity en het beheersen van key risico’s. Je overlegt met je 2e-lijns collega’s en interne klanten en stelt samen met hen risico-rapportages op.De afdelingen Business Continuity Management (BCM) en  Information Security Risk Management (ISRM) zijn verantwoordelijk voor de 2e-lijns invulling van Information Security en Business Continuity Risk Management. Zij leveren, in overleg met de 1e lijn IS&BC Officer, een compleet overzicht van de belangrijkste risico’s voor deze vakgebieden van ABN AMRO en zorgen ervoor dat deze gemanaged worden binnen de geldende risico-bereidheid en de bestaande policies. In deze functie rapporteer je aan het Teamlead Information Security & Business Continuity Risk Management, onderdeel van de unit CISO/Corporate BCM.

 

 

Je werkomgeving

Corporate Information Security Office (CISO) is een afdeling die bestaat uit ongeveer 300 hoog opgeleide en gespecialiseerde professionals. Ze werken aan alle aspecten van Informatiebeveiliging in alle delen van ABN AMRO. CISO is onderdeel van de Innovation & IT-organisatie. CISO richt zich op de strategieën, de processen, het risicomanagement, de communicatie en IT-implementatie van beveiligingsoplossingen van de bank.

 

 

Je profiel

Wij zoeken een nieuwe collega met een sterk analytisch vermogen, die communicatief vaardig is en een sterke drive heeft om te presteren.  Je bent in staat om tekortkomingen en mitigerende alternatieven op het gebied van Information Security en Business Continuity te vertalen naar de business view van de betreffende business line of subsidiary. Check je profiel:

  • HBO of Universitaire opleiding
  • Ervaring in de financiële sector is een pre, bij voorkeur binnen het aandachtsgebied Information Security en/of Business Continuity en/of Operational Risk
  • Certificering 'CISSP, CISM' en/of ‘BCI Business Continuity Management’, of vergelijkbaar is een pre. Je hebt in ieder geval de sterke motivatie om je in Information Security en Business Continuity te verdiepen en certificering(en) te behalen
  • Affiniteit met IT en/of met Risk Management
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Sterk analytisch vermogen
  • Kennis van Engelse taal (zowel schriftelijk als mondeling)

 

We bieden

ABN AMRO is een moderne werkgever met oog voor de prive- werk balans. Je krijgt bij ons de vrijheid om het beste uit jezelf te halen, de ruimte om verder te groeien en de mogelijkheid om flexibel te werken. Verder bieden we aantrekkelijke employee benefits. Bij ABN AMRO zetten we onze kennis, kunde en ons netwerk in voor klanten. Zodat zij op basis van verantwoorde beslissingen hun doelen kunnen bereiken.

 

Daarnaast bieden wij je:

  1. Een salaris dat past bij je profiel en werkervaring, bestaande uit een vaste en een variabele component (tussen 38K en 45K op jaarbasis);
  2. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een uitstekende pensioenregeling en een OV jaarkaart;
  3. Een werklocatie in Amsterdam die uitstekend te bereiken is met het OV en de auto.

In Nederland en daar buiten. Hierbij staat klantbelang altijd voorop. We willen dat klanten onze producten begrijpen en verkopen soms 'nee' als het risico van een product voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: helder communiceren en slimme oplossingen bedenken die echt het verschil maken. Dat is ons doel.

 

 

Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Reageer dan online op deze vacature. Neem voor meer informatie contact op met Gabriel Pedrosa, Teamlead IS&BC Risk Management, +31 6 83634271. We maken graag kennis met je.