Keywords:
Cyber, IT risk management
Type:
Permanent employment
Location:
Duiven
Education:
Doctorate/PhD (EQF 8), Master (EQF 7)
Published:
23/11/2019
Status:
Open
Apply before:
19/03/2020
Hours p/wk:
40

Description:

Wat houdt de functie in?

Alliander is een groot Nederlands netwerkbedrijf, dat ervoor zorgt dat miljoenen klanten dagelijks stroom en gas hebben. Voor wonen, werken, vervoer en recreatie. We staan voor een energievoorziening die iedereen onder gelijke condities toegang geeft tot betrouwbare, betaalbare en duurzame energie. Nu en in de toekomst. Dat is waar wij iedere dag samen aan werken. We bieden onze professionals ruimte voor vernieuwende en slimme ideeën. Ruimte voor jouw energie.

Lees hier meer over Alliander als werkgever en onze bedrijfscultuur

Qirion Energy Consulting is  hét expertisecentrum voor de energievoorziening van de toekomst en levert innovatieve technologische totaaloplossingen door het combineren van onze kennis van Data Science, Digitalisering & Telecom, Elektrotechniek, Gas, Warmte- & Koude procestechniek, en Ruimte en Recht.

 

 

Functieomschrijving

Wat ga je bij ons doen?

Om de kansen van digitalisering te realiseren is digitale veiligheid een absolute randvoorwaarde. Adviseren, beschermen en bewaken. Daar draait het om bij Privacy & (cyber) Security. Wil jij strategisch adviseren op het gebied van privacy & cyber security? En kan jij onze klanten inspireren met vernieuwende inzichten én concrete resultaten? Dan hebben wij de baan voor jou!

 

Als Junior Consultant adviseer je (in teamverband) over strategische, organisatorische en menselijke kant van zowel privacy als cybersecurity. Creëren van waarde voor de klant staat voorop. Je draagt bij aan de digitale weerbaarheid en veerkracht van de klantorganisatie.

 

Projecten kunnen liggen op het vlak van:

  • Vormgeven van de P&S strategie, procedures, standaarden en richtlijnen voor een organisatie;
  • Uitvoeren van analyses op ‘kroonjuwelen’, risico’s en de opzet, inrichting en werking van maatregelen;
  • Verzorgen van awareness campagnes;
  • Inrichten van (cyber) crisisorganisaties en business continuity management;
  • Begeleiden en vertalen van beleid naar praktische, innovatieve situaties;

 

Vanuit je consultancy achtergrond geef je praktische adviezen met een directe impact op de business of de maatschappij.

 

 

Arbeidsvoorwaarden

Je krijgt zonder twijfel, een uitdagende en afwisselende baan met veel groeipotentieel. Uiteraard krijg je een goed salaris, schaal 8, max. €4.228,- per maand op basis van 38 uur. Dit vullen we aan met een pakket secundaire arbeidsvoorwaarden die je (deels) zelf kunt samenstellen, passend bij jouw wensen, bijvoorbeeld:
Extra vrije dagen;
Jaarlijks vitaliteitsbudget, vrij te besteden aan sport, gezondheid etc.;
Een groot aanbod aan bij- en nascholingen;
En vanzelfsprekend een bijdrage aan je pensioenvoorziening (2/3).

 


Wil jij die baan als Junior Privacy & Security Consultant? En….

ben je….
● analytisch ingesteld;
● geïnteresseerd in het voorspellen van klantgedrag;
● iemand die een handen-uit-de-mouwen mentaliteit en gezond verstand 
    heeft;
● geïnteresseerd in vraagstukken rondom energie en de energietransitie;
● creatief in het vertalen van vraagstukken naar oplossingen;
● communicatief vaardig;
● in staat jouw oplossingen op duidelijke en enthousiaste wijze aan je 
    collega’s en opdrachtgevers over te brengen.

heb je….
● een afgeronde wo-opleiding met een IT technische achtergrond;
● 1 tot 3 jaar relevante werkervaring met soortgelijke vraagstukken;
● affiniteit met Privacy en/of Business Impact Assessments
● kennis van of ervaring met de energiemarkt en -transitie (dat is een pré);
● kennis van complexe netwerken en energiesystemen (dat is een pré).

en heb je geen bezwaar tegen….
● het ondergaan van een integriteitsonderzoek, screening van je referenties,  
    identiteitspapieren & diploma's, het overleggen van een verklaring  
    omtrent gedrag en het eventueel ondergaan van een assessment.

Bedrijfsinformatie
En bij wie kom je te werken? Als Consultant kom je te werken bij een van de bedrijfsonderdelen van Alliander. Alliander houdt zich onder andere bezig met het beheren en aanleggen van kabels en leidingen die dagelijks stroom en gas leveren aan 3 miljoen Nederlandse woningen en bedrijven in de regio’s Noord, Oost en West. Misschien zelfs wel bij jou in de buurt! Veel van onze collega’s zijn 24/7 bezig met het onderhouden van energienetten en het oplossen van storingen.

Vragen?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Jan Visser, via janvisser@qirion.nl. Voor meer informatie over de selectieprocedure kun je contact opnemen met John Barnhoorn, Senior Corporate Recruiter, via nummer 0614318474 en/of mailadres john.barnhoorn@alliander.com

Wil je direct solliciteren, upload dan je curriculum vitae en een duidelijke motivatie via de 'direct solliciteren'-button.

Screeningbeleid
Alliander screent alle sollicitanten. Afhankelijk van de functie bestaat de screening uit de volgende stappen: het nagaan van referenties, het toetsen van de authenticiteit van identiteitspapieren en diploma's, een integriteitsonderzoek en het opvragen van een verklaring omtrent gedrag. Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

 

 

Recruiter

John Barnhoorn [E]

Telefoonnummer:

+31 (6) 14318474

 

 

Wat vragen we van je?

De energietransitie is een complexe uitdaging waar we al het beschikbaar talent, verschillende perspectieven en uiteenlopende competenties voor nodig hebben. Door slim gebruik te maken van onze verschillen, kunnen we iedereen, nu en in de toekomst, blijven voorzien van betrouwbare, duurzame en betaalbare energie.

 

 

Wat bieden wij je? 

Alliander biedt een aantrekkelijk, eigentijds pakket aan arbeidsvoorwaarden. Voor meer info, bekijk www.werkenbijalliander.com/jouw-arbeidsvoorwaarden

 

 

Waar ga je werken?

Wij zijn Alliander, een groep waarin verschillende bedrijven actief zijn waaronder Liander, Qirion en Kenter. Voor miljoenen Nederlanders ontwikkelen én beheren we het energienet. Dat is hard werken, zeker nu de energietransitie in volle gang is. We zijn dan ook blij dat we kunnen rekenen op de kennis en kunde van onze 7.000 vakmensen. Met elkaar bedenken en realiseren we technisch slimme oplossingen die het energienet klaarmaken voor de toekomst Binnen deze functie versterk jij de 950 collega’s van Qirion, de expert in het ontwikkelen, realiseren en onderhouden van veranderende energienetten. Met elkaar zorgen zij dat het hoog- en middenspanningsnet in een deel van Nederland betrouwbaar functioneert.

 

 

Contactinformatie

Voor meer informatie over de selectieprocedure kun je contact opnemen met John Barnhoorn, , via nummer/Whatsapp onder vermelding van JR00300.