Type:
Permanent employment
Location:
Nieuwegein
Education:
Associate degree (EQF 5)
Published:
01/07/2021
Status:
Open
Apply before:
22/12/2021
Hours p/wk:
40

Description:

Ben jij al een gekwalificeerd lead auditor (ISO/IEC 27001 & NEN 7510) die graag aan de slag gaat met het toetsen en verbeteren van informatiemanagement & informatiebeveiligingssystemen? Of nog niet gekwalificeerd, dan gaan wij je daar uiteraard bij helpen. Wil jij zelfstandig en/of in teamverband, remote en/of op locatie managementsystemen verifiëren op basis van systeemdocumentatie en projectbezoeken bij vooraanstaande bedrijven in de gezondheidszorg of andere sectoren? Dan is een rol als lead auditor informatiemanagement & informatiebeveiligingssystemen (ISO 27001 & NEN 7510) bij Kiwa Nederland echt iets voor jou en maak deel uit van het Kiwa Expert Center!

 

Functieomschrijving

 

Een lead auditor informatiemanagement & informatiebeveiligingssystemen  maakt deel uit van het Expert Center van Kiwa. Wij helpen klanten met het verbeteren van de processen en systemen met het oog op cyber security. Dit doen wij door middel van het leveren van producten en diensten in relatie tot het creëren van bewustwording, training en certificatie.

Wij hebben het doel om Kiwa te laten groeien als autoriteit op het gebied van informatiebeveiliging en een prominente rol te geven in de ontwikkelingen van ICT, cyber security en de certificering hiervan.

Als lead auditor lever je audits op maat. Je bezoekt onze klanten op locatie en analyseert marktbewegingen om een reëel beeld te verkrijgen van de huidige situatie. Tijdens deze audits kijk je kritisch mee en jouw input voegt een meerwaarde toe aan de systemen die de klant reeds gebruikt. A je bevindingen worden gepresenteerd aan de klant in een rapportage.

 

Als lead auditor ben jij hét aanpreekpunt van nieuwe en bestaande klanten en een serieuze sparringpartner op het gebied van kwaliteitsmanagementsystemen. Je ontmoet dagelijkse nieuwe personen, leert diverse organisaties kennen, kortom geen dag is hetzelfde. Je bent aangesloten op de ontwikkelingen op de markt en signaleert nieuwe kansen en producten/diensten die Kiwa aanbiedt.

Nog niet gekwalificeerd voor deze uitdagende baan? Je krijgt vanuit Kiwa intensieve begeleiding van een ervaren collega auditors die gespecialiseerd zijn in informatiemanagement & informatiebeveiligingssystemen. Jij gaat alle ins en outs  van het vakgebied leren, je wordt begeleid om alle bijbehorende kwalificaties te behalen en je wordt klaargestoomd om zelfstandig audits te gaan uitvoeren.

 

Je dagelijks werk bestaat o.a. verder uit de volgende onderdelen:

  • Het voorbereiden en uitvoeren van auditplannen / programma’s;
  • Het uitvoeren van audits op het gebied van ISO/IEC 27001, NEN 7510, in combinatie met o.a. ISO 9001 en andere schema’s in de informatiebeveiliging;
  • Het volledig en juist terugkoppelen van auditresultaten, aandachtspunten en tekortkomingen naar klanten in duidelijke rapportages;
  • Het nauw samenwerken met collega auditoren;
  • Je volgt trends, anticipeert hierop en signaleert.

Wat verwachten wij van jou in de functie van Lead Auditor Informatiemanagement & Informatiebeveiligingssystemen?

Als lead auditor ben je een teamplayer zelfstandig, nieuwsgierig en heb je integriteit hoog in het vaandel staan. Je bent kritisch, werkt nauwkeurig en je bent zeer klant- en servicegericht. Je vindt het leuk om klanten op locatie door heel Nederland te ontmoeten en je kunt goed omgaan met veranderingen, deadlines en afwisselende werkdagen. Natuurlijk heb je een passie voor informatiebeveiliging, werk je graag in teamverband en wil je je bijdrage leveren aan een veilige digitale wereld.

 

Beschik jij over het volgende profiel? 

  • Minimaal 5 jaar werkervaring op het gebied van informatiebeveiliging bij voorkeur in de gezondheidszorg;
  • Hbo- werk- en denkniveau en in het bezit van een LAC ISO/IEC 27001 diploma (Lead Auditor Course) of de bereidheid deze te behalen;
  • Aantoonbare kennis van en ervaring met ISO/IEC 27001, NEN 7510 en ISO 9001;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • In het bezit van een Rijbewijs B.

Wat zetten wij daar tegenover? 

 

Een uitdagende en afwisselende baan waarbij de werkzaamheden plaatsvinden op locatie bij de klant door heel Nederland en remote vanuit huis of kantoor Een uitgebreid inwerkprogramma met (interne) cursussen en opleidingen omdat wij aandacht hechten aan jouw verdere persoonlijke ontwikkeling.

Onze medewerkers zijn ons belangrijkste kapitaal. Dat zie je direct terug in de aandacht die wij onze mensen geven en daarom belonen met een goed salaris (passend bij opgedane kennis en werkervaring), een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband, 27 verlofdagen, 10 atv-dagen, 8% vakantiegeld, een uitstekende pensioenregeling en de keuze uit een variabele beloning of eindejaars-/winstuitkering.

 

Waar ga je werken?

In deze functie kom je te werken binnen de productgroep Maatschappij,  onderdeel van de divisie managementsystems en business unit Human & Care  Kiwa met als standplaats Nieuwegein. Je gaat deel uitmaken van een deskundig en gedreven team waar een collegiale, informele werksfeer en teamwork voorop staan.