Keywords:
support
Type:
Permanent employment
Location:
Veenendaal
Education:
Associate degree (EQF 5), Bachelor (EQF 6)
Published:
01/10/2020
Status:
Open
Apply before:
30/10/2020
Hours p/wk:
40

Description:

Wil jij werken in een bedrijf dat als doel heeft de wereld elke dag veiliger te maken? Voel jij je prettig in een veelzijdige functie met diverse back-office activiteiten? Ben je een teamplayer? Vind je het leuk om als aanspreekpunt voor klanten, leveranciers en collega’s op te treden? Dan ben jij de Medewerker Binnendienst/Backoffice die wij zoeken!

 

Hoe ziet jouw dag eruit?
Je komt binnen, pakt een kop koffie, praat bij met je collega’s en zet je computer aan. Door je variërende taken en je zelfstandige mindset bepaal je zelf wat er die dag moet gebeuren. Moeten er offertes gemaakt worden? Zijn er orders binnen gekomen die verwerkt, geleverd, gefactureerd en administratief afgehandeld moeten worden? Of ga je de licentie-administratie, CRM- of leverancierssytemen op orde brengen? Dit is aan jou om dit in te delen.

Tussen je werkzaamheden door gaat meermaals de telefoon en help je klanten en leveranciers met vragen. Naast je telefonische contact draag je ook meermaals per jaar bij aan het genereren van leads op events van DataExpert zelf of van leveranciers. Verder komen jouw analytische vaardigheden regelmatig goed van pas bij het opzetten, onderhouden en bijwerken van verschillende analyses op product-, klant en margeniveau.

 

Wat mag je van ons verwachten?
Naast afwisseling en zelfstandigheid kom je terecht in een hecht team waarbij onderlinge samenwerking en leuke dingen met elkaar doen centraal staat. Ook gelooft DataExpert in een werkomgeving waarbij mensen kunnen groeien en leren door middel van trainingen, opleidingen en door mee te lopen en te sparren met collega’s. Ook bieden we je naast een passend salaris, uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Wat verwachten we van jou

  • Je bent een teamplayer
  • Je beschikt over HBO werk en denk niveau
  • Je bent vaardig in de Engelse taal, zowel in woord als geschrift
  • Je bent fulltime (40 uur per week) beschikbaar

Wie is DataExpert?
Onze missie is om de wereld veiliger te maken en criminelen te slim af te zijn samen met onze klanten en leveranciers. Dit door het leveren van de juiste producten, trainingen en services voor (digitaal) onderzoek, misdaadanalyse, cyber security en cybercrime. Kennis en kunde staan hierbij al 30 jaar centraal.

 

Interesse in deze veelzijdige functie?
Ben je enthousiast geworden over deze functie? Dan kijken we er naar uit om jouw sollicitatiebrief (inclusief motivatie) en CV te ontvangen. Deze kun je mailen naar vacature@dataexpert.nl. Binnen enkele dagen krijg je een bevestiging van ontvangst van je sollicitatie en laten we je weten wat de vervolgprocedures is. Vragen? Neem dan contact op via vacature@dataexpert.nl of telefonisch op 0318-543173.