Type:
Permanent employment
Location:
Education:
Master (EQF 7), Bachelor (EQF 6), Associate degree (EQF 5)
Published:
26/10/2016
Status:
Open
Apply before:
01/03/2018
Hours p/wk:
40

Description:

Penetratietester

In je functie als Penetratietester / Ethical Hacker ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van kwetsbaarheidsonderzoeken, penetratietests en risicoanalyses. Daarmee bepaal je het beveiligingsniveau van (web)applicaties en systemen van onze klanten. Je maakt hierbij gebruik van de hiervoor beschikbare tools, maar vooral van je technische kennis, je analytisch denkvermogen en je creativiteit. Je presenteert de bevindingen aan klanten en adviseert daarbij over de te implementeren beveiligingsmaatregelen en mogelijke verbeteringen. Waar nodig voer je deze projecten ook zelf uit.

Jouw kwaliteiten
  • Je hebt een afgeronde ICT-opleiding op HBO/WO-niveau.
  • Je hebt relevante werkervaring (aantoonbaar) in de IT of zelfs in de IT-security, bij voorkeur aangevuld met een CEH- of CISA-certificering.
  • Je hebt kennis van populaire webplatformen en –frameworks.
  • Je bezit goede schrijf- en presentatievaardigheden in zowel Nederlands als Engels.
  • Je bent markt- en klantgericht, creatief, initiatiefrijk en prima in staat je eigen werk te organiseren.
  • Daarnaast ben je goed in het analyseren van problemen. Samenwerken vind je leuk en ook resultaatgerichtheid staat hoog op je lijst.
  • Je bent geïnteresseerd in nieuwe technologische ontwikkelingen en je hebt een hands-on mentaliteit.
  • Je kunt een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) overleggen.

 

Wat we bieden
Het succes van Pinewood is onder meer gebaseerd op de kennis, gedrevenheid en motivatie van onze medewerkers. Pinewood is belangrijk voor jou, jij bent belangrijk voor Pinewood. Daarom bieden we uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en investeren we in jouw opleiding en persoonlijke groei. Binnen deze omstandigheden is het niet verrassend dat de werksfeer plezierig is.

Interesse?
Heeft deze (fulltime) vacature je interesse? Zoek jij ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en wil je meewerken aan de verdere groei van onze dynamische, professionele organisatie? Stuur dan je CV en je motivatie naar pz@pinewood.nl. Wil je meer weten over Pinewood? Ga dan naar www.pinewood.nl.