Type:
Temporary employment
Location:
Den Haag
Education:
Associate degree (EQF 5), Bachelor (EQF 6), Master (EQF 7)
Published:
20/12/2021
Status:
Open
Apply before:
17/01/2022
Hours p/wk:
16

Description:

Heb jij zin midden in de operatie te werken? Eenheid Den Haag zoekt studenten die tijdens hun studie ruimte hebben voor een bijbaan waarmee ze een maatschappelijke bijdrage willen leveren. Je wordt ingezet voor ondersteuning bij de aanpak van veelvoorkomende criminaliteit in de basisteams. Na de boa-opleiding en een inwerktraject ga jij aan de slag. Durf jij het aan?

 
 

Wat ga je doen?

Als recherche-assistent heb je een brede, uitdagende functie. Tijdens onderzoeken ondersteun je bij diverse opsporingsactiviteiten, zoals doorzoekingen of de behandeling en afwerking van inbeslaggenomen goederen, verhoren enzovoort. Daarbij onderhoud je ook contact met de rechtbank/het Openbaar Ministerie. De ondersteuning kan ook bestaan uit het verwerken van tapgesprekken, het uitkijken van inbeslaggenomen beeldmateriaal en het verwerken of verbaliseren hiervan. Ook houd jij je bezig met het uitvoeren van bewijsconfrontatie en het verrichten van andere voorkomende administratieve werkzaamheden, waaronder verwerking in de politiesystemen.

 

Waar ga je werken?

Het werkgebied van Eenheid Den Haag omvat de stad Den Haag en de regio daaromheen. In de kleinere, veelal groene gemeenten in het landelijk gebied voeren zakelijke dienstverlening, toerisme en een uitgebreid (glas)tuinbouwcomplex de boventoon. Binnen onze eenheid neemt de stad Den Haag als regeringsstad, residentie en zetel van internationale organisaties en ambassades een bijzondere positie in. Demonstraties, evenementen en diverse vormen van criminaliteit vragen veel aandacht van de eenheid.

 

De bestrijding van de veelvoorkomende criminaliteit vindt plaats binnen de basisteams van de Eenheid Den Haag.

 

Wie ben jij?

We zijn op zoek naar een collega met een leergierige houding die plezier heeft in het netjes laten lopen van diverse administratieve processen. Je bent innovatief, ambitieus en weet creatieve oplossingen te vinden. Je werkt nauwkeurig en zorgvuldig en bent betrokken, klantgericht en behulpzaam. Je toont verantwoordelijkheid voor het werk en zet je vanzelfsprekend extra in waar dit nodig is. In een hectische omgeving blijf je rustig en ook onder tijdsdruk kun je goed functioneren. Je hebt oog voor het groepsbelang en draagt actief bij aan het gemeenschappelijk resultaat

Daarnaast vragen wij:

  • hbo of wo werk- en denkniveau;
  • een boa diploma (of je bent bereid dit te behalen).

 

Wat wij bieden

De standplaats is tijdens de opleiding Leiden. Er is ruimte voor 10 medewerkers. Het betreft een tijdelijke functie voor 1 jaar met een mogelijke verlenging tot maximaal 3 jaar voor 16-24 uur per uur per week. Je volgt de boa-opleiding en start met een inwerktraject van 5 maanden. Tijdens dit inwerktraject ga je onder begeleiding aan de slag met zaken. Daarna ga je in één van districten Leiden-Bollenstreek of Den Haag-Zuid aan de slag.

Verder kun je het volgende van ons verwachten:

  • een bruto maandsalaris van minimaal € 2.002,- en maximaal € 3.201,- (schaal 6 Bbp) op basis van een 36-urige werkweek;
  • 8% vakantie- en 8,33% eindejaarsuitkering;
  • goede pensioenregeling en betaald ouderschapsverlof.

De formele functie binnen het functiegebouw van de politie is medewerker intake en service.

  

Wat verder belangrijk is

  • De selectiegesprekken vinden plaats in week 9 en 10.
  • Een veiligheidsonderzoek en eventueel een assessment maken deel uit van de selectieprocedure.
  • De politie zet in op vernieuwing en cultuurverschillen binnen teams. Divers samengestelde teams presteren beter. Daarom werken we hard aan een open en veilige cultuur waarin divers talent tot bloei komt.