Keywords:
Security, Architecture, IT infrastructure
Type:
Permanent employment
Location:
Utrecht
Education:
Bachelor (EQF 6), Master (EQF 7)
Published:
26/06/2020
Status:
Open
Apply before:
30/09/2020
Hours p/wk:
40
More information

Description:

KVK is bezig met een grote transformatie. Als KVK willen steeds verder digitaliseren en onze producten en diensten toegankelijker maken voor ondernemers. Op dit moment vindt er veel IT-ontwikkeling plaats om dat te faciliteren. De transitie heeft een enorme impact op het huidige IT landschap dat gekenmerkt wordt door grote unieke maatwerksystemen. Dit vraagt veel van je als Security Architect om alles in goede banen te leiden. In de rol van Security Architect ben je verantwoordelijk voor het formuleren en beheren van de beveiliging van de KVK informatievoorzieningen met betrekking tot het voorkomen van het verlies van gegevens en de ongeautoriseerde toegang tot data en gegevens van de KVK. Daarnaast behoort het beheren en onderhouden van het beveiligingsplan tot een van de kerntaken.

Wat is jouw kracht?

Je kent de bedrijfsbehoeften en houdt trends en ontwikkelingen van het security IT-landschap (zowel markt als overheid) nauwlettend in de gaten. Jouw uitgebreide kennis en ervaring komt mooi van pas bij de strategische uitdagingen die nu spelen zoals: digitalisering van de dienstverlening, wendbaar maken van organisatie en IT-landschap. Hierbij werk je samen met diverse stakeholders van andere organisaties binnen de publieke sector. 

Wat ga je doen?

We zoeken een ervaren Security Architect die een wezenlijke bijdrage gaat leveren aan het onderhouden en verbeteren van de KVK architectuur op het gebied van security. Architectuur zie jij als stuurinstrument voor het realiseren van bedrijfsdoelstellingen op het gebied van security en je weet dat op overtuigende wijze uit te dragen. Je beschikt dan ook over uitstekende communicatieve– en adviesvaardigheden. 

Wat neem je mee?
  • Een wo-opleiding Informatica, met de nadruk op architectuur;
  • Meerdere jaren ervaring in IT-architectuur (security of Informatie Architect bij de overheid);
  • CISSP/CIPT gecertificeerd;
  • Kennis en ervaring van overheidsstandaarden (NORA);
  • Kennis en ervaring met architectuurmethoden zoals TOGAF en DYA;
  • Bij voorkeur kennis van generieke overheidsvoorzieningen.

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende functie waar je je passie in kwijt kunt en dagelijks nieuwe mogelijkheden tegenkomt. Je krijgt de ruimte om eigen initiatieven te ontplooien en tot mooie resultaten te komen. En er staat een enthousiast team voor je klaar.

En dan ook nog:
• Een fulltime functie BBRA –schaal 12 en bedraagt maximaal € 5753,- per maand afhankelijk van opleiding, kennis en werkervaring. Doorgroei naar schaal 13 behoort tot de mogelijkheden;
• Veel mogelijkheden voor inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling;
• Een eindejaarsuitkering van 8,3%;
• Shuttel vervoerskaart;
• 35 vakantiedagen (inclusief 12 ADV-dagen op basis van fulltime inzet);
• Goede verlof-, pensioen en ziektekostenregeling;
• Goed life-workbalance, deeltijdwerken mogelijk;
• Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof;

Waar kom je te werken?

Werken bij KVK is werken voor 1,8 miljoen ondernemers, het hart van de Nederlandse economie. Als KVK stimuleren we ondernemerschap. We laten ondernemers starten, innoveren en groeien in binnen- en buitenland. We beheren het Handelsregister en leveren informatie, diensten en producten aan ondernemers. Dit doen we zoveel mogelijk online.

We zijn een publieke, landelijke organisatie met zo'n 1400 betrokken medewerkers die oog hebben voor maatschappelijk belang. Om het beste uit onszelf te halen, werken we aan onze talenten en ontwikkelen we ons voortdurend. We dagen onszelf elke keer opnieuw uit om ondernemers in Nederland vooruit te helpen.