Type:
Permanent employment
Location:
Den Haag
Education:
Associate degree (EQF 5), Bachelor (EQF 6)
Published:
28/03/2024
Status:
Open
Apply before:
01/04/2024
Hours p/wk:
32

Description:

“Krijg je energie van plannen en organiseren in een dynamische omgeving en haal je plezier uit de ondersteuning van drukbezette lectoren en onderzoekers, dan zijn we op zoek naar jou!”

 

In het kort:
Team / afdeling / werkomgeving: Kenniscentrum Cyber Security
Op welke locatie ga je werken: Den Haag
Opleidingsniveau: mbo-hbo
Aantal uren per week: 32 uur
Salarisindicatie: min. € 3.091,78 - max. € 4.085,57

Wat ga jij doen?
Je gaat aan de slag bij het Kenniscentrum Cyber Security van de Haagse Hogeschool. Als senior managementassistent ben je een spin in het web en verzorg je voor het Kenniscentrum en de (leading) lectoren de secretariële en administratieve ondersteuning.
Denk hierbij aan werkzaamheden, zoals:

 • agendabeheer: het plannen en voorbereiden van interne en externe afspraken en werkoverleggen;
 • administratieve handelingen, zoals het verwerken van HR mutaties; het plaatsen van bestellingen en het boeken van reizen;
 • ondersteuning bij externe communicatie;
 • het ondersteunen, organiseren en coördineren van bijeenkomsten/evenementen met bijbehorend beheer van correspondentie en documenten, locatie en catering.

Als managementassistent fungeer je als aanspreekpunt voor in- en externe relaties van de leading lector en lectoren. Je zorgt voor effectieve correspondentie en door goed agendabeheer zorg jij voor een efficiënte en werkbare dagindeling van de lectoren.

Jij bereidt alles van A tot Z goed voor en faciliteert waar nodig. Je voert jouw complexe ondersteunende taken uit in samenspraak met de lector, ondersteunende diensten en stakeholders. Binnen het kenniscentrum werk je samen met je collega-managementassistent, die eveneens een aantal lectoren ondersteunt. In deze functie werk je op de hoofdlocatie in Den Haag.

Het Kenniscentrum Cyber Security
Het Kenniscentrum richt zich op het versterken van de cyberweerbaarheid van organisaties en mkb-bedrijven, die zelf in mindere mate zijn toegerust op cyberdreigingen. Cyberweerbaarheid staat voor het vermogen van organisaties om cyberdreigingen te herkennen en hier adequaat op te reageren. Het kenniscentrum doet praktijkgericht onderzoek naar de menselijke factoren, organisatie, en technologische aspecten van cybersecurity.

Wat vragen wij van jou?
We willen graag dat jij succesvol wordt in jouw nieuwe rol. In jouw brief lezen we daarom graag terug waarom jíj de energieke en proactieve ontzorger bent voor onze lector en het praktijkgerichte onderzoek. Daarnaast lezen we graag terug waar jij je ervaring hebt opgedaan met complexere secretariële en organisatorische taken. Verder vinden wij in jouw cv terug dat jij:

 • Een afgeronde hbo-opleiding of hbo-werkervaring hebt;
 • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring hebt in (hoger) managementondersteuning;
 • Gedegen kennis van en werkervaring met Microsoft en Office en goed ontwikkelde digitale vaardigheden hebt;
 • Uitstekende beheersing van de Engelse en de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Verder wordt tijdens ons gesprek uit jouw voorbeelden over jouw werk duidelijk dat jij:

 • Reageert en anticipeert op de wensen en behoeften van de lectoren en onderzoekers;
 • Het overzicht kan bewaren, hoofd- en bijzaken kan scheiden, en snel kan schakelen tussen verschillenden taken;
 • Eigenaarschap toont en zelf de regie pakt over het werk en jouw tijdsbesteding;
 • Beschikt over organisatietalent en organisatiesensitiviteit en snel kan inspelen op ontwikkelingen;
 • De samenwerking zoekt en anderen ondersteunt;
 • Je niet snel uit het veld laat slaan en je hoofd koel kan houden in tijden van hogere werkdruk.

Wat bieden wij?

 • Een arbeidsovereenkomst voor de periode van één jaar (D4) met een omvang van 0,8 fte, 32 uur per week;
 • Een salaris van min. € 3.091,78 - max. € 4.085,57 bruto per maand (schaal 8) bij een volledige werkweek;
 • Een zéér ruime verlofregeling van ongeveer 53 dagen bij een fulltime aanstelling, inclusief de verplichte vrije dagen en de nationale feestdagen.

Wat is werken bij De Haagse?
Als je werkt bij De Haagse, dan werk je bij een van de meest dynamische en open organisaties in de Stad van Vrede en Recht. Samen met 2.500 collega’s help je 26.000 studenten uit meer dan 120 verschillende landen om zich voor te bereiden op een veelbelovende toekomst in een wereld die iedere dag verandert. Dat doen we door zelf ook mee te groeien en mee te veranderen met die wereld en met de wensen van onze studenten. We werken intensief samen met collega’s, met studenten en met het werkveld. We kijken vooruit, we zijn kritisch en we staan middenin de samenleving.

Daarbij staan diversiteit, inclusiviteit en gelijkwaardigheid centraal bij alles wat we doen. We streven ernaar dat de samenstelling van de studenten- en medewerkerspopulatie een afspiegeling is van de samenleving waarbinnen we werken en we willen iedereen gelijke kansen bieden. We realiseren ons dat dat voortdurende aandacht verlangt. Daar investeren we zelf in en we zien graag dat jij ons daarbij helpt.