Keywords:
Security, Urban, beveiliging, Communications, behaviour, profiling
Type:
Temporary employment
Location:
Den Haag
Education:
Associate degree (EQF 5), Bachelor (EQF 6), Master (EQF 7), MBO-3 (EQF 3), MBO-4/HAVO/VWO (EQF 4)
Published:
19/02/2018
Status:
Open
Apply before:
31/07/2018
Hours p/wk:
10

Description:

Unieke kans!

 

Heb jij een open geest, een scherp waarnemingsvermogen en durf jij je intuïtie in te zetten tijdens je werkzaamheden? Dan ben jij onze nieuwe spotter! Wanneer je door de selectie komt mag jij onze training volgen, gegeven door grondlegger van gedragsprofilering in Nederland en eigenaar van de SDR Academy Nederland, Ran Cohen. 

 

Langs zijn unieke concept; Search Detect React zorgt hij ervoor dat jij na de training de wereld door een andere bril kan ervaren, namelijk door die van een spotter. Wanneer je de training positief afrond word jij teamlid van Bicker & Bloys selecte groep spotters. 

 

De spotter heeft als verantwoordelijkheid om afwijkende situaties binnen de werkomgeving te herkennen en deze te communiceren aan gecertificeerde beveiligers. Daarnaast treedt de spotter op als service medewerker. Je observeert situaties, communiceert direct met je collega beveiligers en staat in contact met klanten of gasten. 

 

Het profiel van een spotter bestaat uit personen met een studie/diploma die raakvlak hebben met veiligheid, beveiliging, criminologie, gedragswetenschap en/of hospitality. De kennis en vaardigheden die de spotter dient te hebben voor het uitvoeren van de taken zijn te onderscheiden in:

  • Sterke communicatieve vaardigheden;
  • Scherp waarnemingsvermogen;
  • Service/gast gericht denken en handelen.

De investering van de opleiding bestaat uit je eigen tijd, enthousiasme en inzet, wij doen derest! Na het succesvol afronden van het trainingsprogramma word je gecertificeerd als SDR spotter en ga je aan de slag bij Bicker & Bloys, dit is uniek in Nederland!

 

Enthousiasme en gedrevenheid worden bij ons beloond met doorgroeimogelijkheden waar we diverse interne opleidingen voor verzorgen. 

 

Wil je meer weten over de SDR methodiek, kijk dan op: www. sdr.eu.com

 

Aanmelden kan via info@bickerenbloys.com gericht aan Chiel van Dijk