Keywords:
Law, Internship
Type:
Internship
Location:
Den Haag
Education:
Bachelor (EQF 6), Master (EQF 7)
Published:
17/02/2021
Status:
Open
Apply before:
28/10/2021
Hours p/wk:
40

Description:

Wat ga je doen?
Als student stagiair werk je samen met de advocaten en ben je betrokken bij de lopende zaken. Je stelt notities op, doet jurisprudentie- en literatuuronderzoek, assisteert bij het voorbereiden van zittingen en woont besprekingen en zittingen bij. Ons werk bestrijkt het hele IP-spectrum (octrooien, merken, modellen, etc.) en er wordt nauw samengewerkt met de octrooi- en merkengemachtigden.

 

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een enthousiaste en gedreven student in de laatste fase van zijn/haar studie, met een bijzondere interesse op het gebied van IP-recht.

 

Wat bieden wij?
De unieke kans om leerzame werkervaring op te doen binnen een internationaal kantoor van advocaten, merken-, modellen, en octrooigemachtigden. Van registratie tot handhaving, van de aanvraag van een octrooi voor de nieuwste techniek tot de bescherming van wereldwijd bekende merken; bij Arnold & Siedsma krijg je een kijkje in deze dynamische wereld.

Je komt te werken binnen onze sectie Advocatuur; deze sectie bestaat uit een team van vijf hoogopgeleide en gedreven professionals.

Daarnaast:

  • fulltime werkweek (38,75 uur, verdeeld over 5 dagen)
  • vaste stagevergoeding per maand;
  • vaste standplaats kantoor Amsterdam;
  • reiskostenvergoeding (alleen van toepassing in de periode dat het recht op een studentenreisproduct vervalt);
  • stageperiode van minimaal 2 maanden aaneengesloten (in overleg langer mogelijk).

Wie zijn wij?
Arnold & Siedsma (1920) is een van de grootste full service dienstverleners op het gebied van intellectueel eigendom. Onze professionele octrooigemachtigden, merken- en modellengemachtigden en advocaten houden zich dagelijks bezig met het beschermen en handhaven van intellectueel eigendom. Bij onze 11 vestigingen in Nederland, Belgi├ź, Duitsland en Zwitserland, werken circa 140 medewerkers en er bestaat een gezonde groei-ambitie. Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door een hoge mate van vakmanschap en professionaliteit in combinatie met een informele werksfeer en collegiale samenwerking.

 

Smart brains join us
Ben je geïnteresseerd in een stageplaats bij Arnold &Siedsma in Amsterdam? Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling HR, Els Sondervan of Caroline Verweij via 070-3654833.

Stuur je CV, motivatiebrief en cijferlijst (BA, MA) per e-mail naar hr@arnold-siedsma.nl