Type:
Internship
Location:
Ede
Education:
Bachelor (EQF 6), Master (EQF 7)
Published:
27/11/2017
Status:
Open
Apply before:
31/12/2017
Hours p/wk:
36

Description:

Locatie
Ede


Organisatieonderdeel
Oost-Nederland


Vakgebied
Analyse en Onderzoek, Recherche / Opsporing, Stage / Afstuderen

De mogelijkheden op het gebied van forensische onderzoeksmethoden, -technieken en -middelen ontwikkelen zich in hoog tempo. Bij het (door)ontwikkelen van al deze innovaties hebben we behoefte aan de inzet van stagiairs uit het hoger onderwijs. Eenheid Oost-Nederland van de politie is op zoek naar zelfstandige en enthousiaste 3e jaars hbo-ers voor een open stageopdracht bij het Cold-Case team.

 

Wat ga je doen? 
De kandidaat mag zelf met een onderzoeksonderwerp komen, binnen het kader van Cold-Cases. Bij de selectie zal gekeken worden naar de kwaliteit, haalbaarheid en toegevoegde waarde van het ingediende (korte) onderzoeksvoorstel.  

 

Waar ga je werken? 
De Forensische Opsporing van de politie is een van de hoofdspelers in het opsporingsproces. Dagelijkse leveren honderden collega's in dit vakgebied hun bijdrage om Nederland veiliger te maken en te houden. Op kwalitatief hoog niveau en met geavanceerde apparatuur worden onderzoeken uitgevoerd op de plaats delict en in de onderzoekslaboratoria. 

 

Wie ben jij? 
Jij bent een gemotiveerde 3e jaars hbo-er. Je bent enthousiast en zelfstandig. Je wordt enthousiast van fotografie en hebt interesse in forensisch onderzoek. Bij voorkeur volg je een opleiding forensische onderzoek. Je bent van onbesproken gedrag. Een veiligheidsonderzoek maakt deel uit van de selectieprocedure. 

 

Wat wij bieden 
De standplaats is Ede in de Eenheid Oost-Nederland. Er is ruimte voor 1 fte. We bieden je een betaalde stageplek met goede begeleiding in een dynamische omgeving voor een duur van 20 weken. Het betreft in principe een functie voor 36 uur per week (fulltime), maar in overleg kan hiervan afgeweken worden wanneer je bijvoorbeeld nog lessen moet volgen. Naast je onderzoek bieden wij je ook een inkijk bij de forensische opsporing. Vooraf stellen we in overleg met jou de stageopdracht samen, zodat aan de eisen van je opleiding kan worden voldaan. Je stage gaat in principe van start op 1 februari 2018 maar er kan in overleg een afwijkende datum worden afgesproken. 

 

Wat verder belangrijk is 
Geselecteerde kandidaten worden rond week 50 uitgenodigd voor een gesprek.