Keywords:
Cyber, ICT, Architecture, agile, cloud infrastructure, IT infrastructure
Type:
Permanent employment
Location:
Utrecht
Education:
Bachelor (EQF 6)
Published:
21/08/2019
Status:
Open
Apply before:
06/11/2019
Hours p/wk:
40

Description:

KVK is bezig met een grote transformatie. We willen steeds verder digitaliseren, sneller inspelen op de behoefte van onze klanten en onze producten en diensten toegankelijker maken voor ondernemers. Samen met ondernemers, steden en rijksoverheid initiëren we creatieve projecten waarmee we ondernemend Nederland faciliteren. Als ervaren Teammanager sta je voor een grote uitdaging om deze transitie mede verder vorm te geven. Jij hebt het in je om resultaatverantwoordelijkheid te dragen. Samen met je MT-collega’s bouw je doelgericht aan een eigentijdse organisatie. Door jouw persoonlijkheid en ervaring maak jij het verschil en draag je bij aan het waarmaken van onze ambities.


Jouw kracht
Wij zoeken een collega met drive en enthousiasme die het voortouw neemt bij het realiseren van de digitale ambities van de KVK. Je bent resultaatgericht en je kunt uitstekend communiceren met hooggespecialiseerde collega's. Dat laatste betekent dat je leidinggeeft mede op basis van vakinhoudelijke expertise. Je weet groei en ontwikkeling van je collega’s te faciliteren en het maximale eruit te halen en ziet de nog niet ontdekte kwaliteiten van je team en weet dit naar boven te halen. De KVK heeft gekozen voor het Agile Maturity Framework, gebaseerd op SAFE. Jij brengt kennis en ervaring op dit gebied mee. Jij zorgt met ons dat de KVK naar het volgende niveau wordt gebracht.


Wat we vragen

Als Teammanager IT Architectuur geef je op een sturende en coachende manier leiding aan het Domein Architectuur. Je draagt bij aan de performance van mensen, aan hun persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. Vanwege de span of control stuur je op tactisch en strategisch niveau de verandering binnen het domein aan.

  
Wat wij jou bieden

Een uitdagende functie waar je je passie in kwijt kunt en dagelijks nieuwe mogelijkheden tegenkomt. Je krijgt de ruimte om eigen initiatieven te ontplooien en tot mooie resultaten te komen. En er staat een enthousiast team voor je klaar. En dan ook nog:

  • Een fulltime functie met een passende vergoeding per maand (afhankelijk van opleiding, kennis en werkervaring);
  • Veel mogelijkheden voor inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling;
  • Een eindejaarsuitkering;
  • Shuttel vervoerskaart;
  • 35 vakantiedagen (inclusief 12 ADV-dagen op basis van fulltime inzet);
  • Goede verlof-, pensioen en ziektekostenregeling.

 

Werken voor ondernemers

Werken bij KVK is werken voor 1,8 miljoen ondernemers, het hart van de Nederlandse economie. Als KVK stimuleren we ondernemerschap. We laten ondernemers starten, innoveren en groeien in binnen- en buitenland. We beheren het Handelsregister en leveren informatie, diensten en producten aan ondernemers. Dit doen we zoveel mogelijk online. We zijn een publieke, landelijke organisatie met zo’n 1400 betrokken medewerkers die oog hebben voor maatschappelijk belang. Om het beste uit onszelf te halen, werken we aan onze talenten en ontwikkelen we ons voortdurend. We dagen onszelf elke keer opnieuw uit om ondernemers in Nederland vooruit te helpen.

 
Tijd om te ondernemen

Met een ondernemende houding kom je binnen KVK het verst. Mensen die kansen signaleren en deze verzilveren, passen het beste bij ons. Ben jij zo iemand en herken jij jezelf direct als onze nieuwe Teammanager IT Architectuur? Solliciteer dan nu. Klik de 'more information'-button bovenaan de pagina. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Loek Bueneker, corporate recruiter, via (06) 256 864 69