Keywords:
Cyber, ICT
Type:
Internship
Location:
Den Haag
Education:
Master (EQF 7)
Published:
21/12/2016
Status:
Open
Apply before:
21/12/2016
Hours p/wk:
37

Description:

Bij KPN zijn mogelijkheden om als WO-afstudeerder onderzoek te doen. KPN is een grote organisatie waar je veel kunt leren. Als afstuderende WO student is het mogelijk na je stage te solliciteren voor ons Traineeship: het KPN Young Talent Program!

 

Jouw rol als WO-master afstudeerstagiair?

Binnen KPN hebben we plaats voor afstudeerders met diverse achtergronden waaronder bedrijfskundig, financieel, technisch/ IT  en economisch. We zijn op zoek naar studenten die goede communicatieve vaardigheden bezitten, analytisch sterk zijn, om kunnen gaan met complexe omgevingen en stevig in hun schoenen staan. In een afstudeeropdracht word je altijd begeleid door senior medewerkers.

 

Wat verwachten wij van jou?

  • Je volgt een Master studie 
  • Je hebt een passend afstudeervoorstel/-onderwerp
  • Je bent tijdens je studie actief geweest en heb je jezelf bewezen door bijvoorbeeld relevante bijbanen, stages, nevenactiviteiten zoals commissies/ bestuur, vrijwilligerswerk, buitenland ervaring of topsport.

Wat bieden wij?

  • Een marktconforme stagevergoeding
  • Reiskosten vergoeding, mocht je deze niet hebben.
  • In het geval van een goede onderzoeksbeoordeling bij KPN is er de mogelijkheid om na je afstuderen versneld in te stromen in het selectietraject voor het Young Talent Program.

Over KPN?

Koninklijke KPN is marktleider op het gebied van ICT en telecommunicatie in Nederland. Samen met zo’n 19.000 collega’s word je verantwoordelijk voor een excellente dienstverlening aan onze klanten. Als je over die juiste mentaliteit beschikt, krijg je veel ruimte, vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid.

 

Meer informatie of solliciteren?

Je stuurt ons een uitgewerkt voorstel en cv toe via het sollicitatieformulier dat hoort bij de afstudeervacature. Vervolgens kijken wij of er binnen KPN mogelijkheden zijn voor jouw onderzoeksvraag. Bij gebleken mogelijkheden zul je worden uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek met het betreffende bedrijfsonderdeel. 

 

Voor meer informatie over deze functie of procedure kun je contact opnemen met Mariska Debrichy via mariska.debrichy@kpn.com