Keywords:
Security, Education Market
Edu type:
Formal education
Location:
Leiden, Online
Education:
MBO-2/VMBO-kader/VMBO-GL/VMBO-t (EQF 2)
Start date:
any time
Study Load:
1680 hrs
Duration:
1 year
More information

Description:

WORD BEVEILIGER IN 1 JAAR!
Wil je het erkende diploma ‘MBO Beveiliger niveau 2’ al in 1 jaar halen? En wil jij aan de slag als beveiliger, bijvoorbeeld bij de overheid of op Schiphol? Dan is dit jouw kans! Met deze opleiding word je opgeleid tot beveiliger. Je leert alles wat er bij het beveiligen van winkels, bedrijven en terreinen komt kijken. Als beveiliger zorg jij ervoor dat mensen zich veilig voelen en dat niemand de regels overtreedt. Gevaarlijke situaties probeer je te voorkomen en je grijpt in als dat nodig is. Uitdagend en dankbaar werk dus! Enthousiast? Lees snel verder en kom alles te weten over de MBO Beveiliger opleiding.

 

 

TOELATINGSEISEN
Om toegelaten te worden tot de mbo-opleiding Beveiliger op niveau 2 dien je in het bezit te zijn van een van de volgende diploma's of bewijzen:

- mbo niveau 1
- vmbo (K, G, T of basis)
- diploma lbo, vbo, mavo, mavo-vbo, havo, vwo
- overgangsbewijs havo of vwo naar het 4e leerjaar
- certificaat Beveiliging B

 

 

WAAR KUN JE AAN DE SLAG NA DE OPLEIDING BEVEILIGING?
Na de opleiding Beveiliging kun je gelijk aan de slag. Want steeds meer mensen en bedrijven willen professionele beveiliging en bewaking. Ze hebben behoefte aan goed opgeleide medewerkers die taken kunnen uitvoeren. Als bewaker kun jij bijvoorbeeld ingezet worden bij:

- Het bemannen van alarmcentrales

- Het regelen van geld en waardetransporten

- Luchthavenbeveiliging

- Bewaking van gebouwen en musea