Zoekwoorden:
Security, Education Market
Edu type:
Formele educatie
Locatie:
Leiden
Opleiding:
MBO-2/VMBO-kader/VMBO-GL/VMBO-t (EQF 2)
Start datum:
elk moment
Studielast:
1680 uur
Duur:
1 jaar
Meer informatie

Beschrijving:

Word beveiliger in 1 jaar!

Wil je het erkende diploma ‘MBO Beveiliger niveau 2’ al in 1 jaar halen? En wil jij aan de slag als beveiliger, bijvoorbeeld bij de overheid of op Schiphol? Dan is dit jouw kans! Met deze opleiding word je opgeleid tot beveiliger. Je leert alles wat er bij het beveiligen van winkels, bedrijven en terreinen komt kijken. Als beveiliger zorg jij ervoor dat mensen zich veilig voelen en dat niemand de regels overtreedt. Bijzonder dankbaar en leuk werk dus! Enthousiast? Lees snel verder en kom alles te weten over MBO Beveiliger.

 

Wat houdt het beroep beveiliger in? 

Na de opleiding Beveiliging zorg je er als particulier beveiliger voor dat mensen zich veilig voelen. Je zorgt ervoor dat niemand de regels overtreedt. Gevaarlijke situaties probeer je te voorkomen en je grijpt in als dat nodig is. Bij onenigheid tussen personen probeer je te bemiddelen. Enkele werkzaamheden van beveiligers zijn:

  • uitvoeren van controles;
  • mensen informatie geven; 
  • aanhouden van verdachten; 
  • service en hulp bieden;
  • legitimatiebewijzen controleren.

Studeren op jouw moment

Starten wanneer je wilt. Studeren waar en wanneer het jou schikt. Even stoppen als dat nodig is, of harder gaan dan je dacht. Online, met inspirerende boeken, via E-colleges, of juist in een echte klas. Dat kan allemaal bij NTI. Deze NTI-studenten leggen je graag uit hoe dit in zijn werk gaat.

Wij snappen als geen ander dat er meer is dan studeren. Dat je rekening wilt houden met je baan, met je kinderen, je sport, of met dat familielid dat aandacht nodig heeft. Of dat het even niet uitkomt met de feestdagen of tijdens die verbouwing. Maar als het dan zover is, zorgen we er ook voor dat elke seconde telt. Dat het helemaal jouw moment is.

 

Uniek: officiële studieboeken bij het lesgeld inbegrepen

 

Waar andere particuliere onderwijsaanbieders gebruikmaken van losbladig en zelf ontwikkeld materiaal, kiest het NTI MBO-College ervoor om te werken met de beste studieboeken:

  • Deze kwalitatieve en actuele studieboeken worden o.a. ook bij ROC’s gebruikt.
  • Voor deze studieboeken betaal je in de winkel al snel honderden euro’s.
  • De studieboeken zijn volledig bij je lesgeld inbegrepen!

Keuzedelen

Tijdens je mbo-opleiding biedt NTI interessante keuzedelen aan. Hiermee onderscheid je je en bied je meerwaarde op de arbeidsmarkt. NTI maakte een selectie van de voor jouw opleiding officieel door de SBB vastgestelde keuzedelen. Alle praktische informatie over deze keuzedelen hoor je aan het begin van je opleiding. Je kunt dan ook bepalen wanneer je welke keuzedelen wilt gaan volgen.

 

Klik hier voor meer informatie.