De Security arbeidsmarkt kampt met een groeiende vraag naar gekwalificeerd talent. Security telt als een veelbelovende markt voor toekomstige talenten en professionals. Deze website biedt u de mogelijkheid om door interessante vacatures, trainingen en opleidingen te bladeren. Ga op zoek naar uw volgende uitdaging en vergroot meteen uw carrièremogelijkheden.

 

Security is een veelzijdig vakgebied, dat bestaat uit verschillende expertisegebieden: van fysieke beveiliging tot Cybersecurity, en social engineering tot netwerkbeveiliging. Door blijvende innovaties, technische en sociale ontwikkelingen neemt de behoefte naar Security steeds verder toe. Security is ten gevolge van nieuwe dreigingen, aanvallen en ontwrichtende technologieën, een belangrijker vraagstuk dan ooit tevoren.

 

Momenteel krijgt Cybersecurity steeds meer aandacht vanuit beleidsmakers, de overheid en het bedrijfsleven. De Security branche biedt nieuwe mogelijkheden en kansen voor (toekomstige) studenten en professionals. Kijk door onze website en ontdek hoe u uw carrière naar een hoger niveau kunt helpen!

 

Studenten

Deze website biedt u ter voorbereiding op uw carrière in Security de mogelijkheid om door cursussen, trainingen en opleidingen te kijken, of juist, ter verrijking van uw carriere, op zoek te gaan nieuwe carrièremogelijkheden. Samen met partnerorganisaties en verschillende formeel geaccrediteerde Nederlandse onderwijsinstellingen zijn op deze site tevens programma's opgenomen, ingedeeld op verschillende onderwijsniveau's.

 

Weet u al wat u wilt studeren? Of bent u nog zoekende? Security Talent is de plek voor het opdoen van inspiratie en een studie te vinden die past bij uw interesses. Ook ter verkenning van 'in demand' beroepsprofielen kunt u hier het noodzakelijke vinden. De cursussen, trainingen en opleiding zijn gekoppeld aan deze beroepsprofielen. De beroepsprofielen kunnen u namelijk helpen bij de verkenning naar potentiële banen. Heeft u een studieprogramma die u interessant vindt? Klik dan op de link 'meer details', om op de website van de opleiding naar keuze meer te weten te komen van alle ins en outs.

 

Heeft u al een opleiding afgerond, maar wilt u door blijven leren? Wij dagen u uit om de volgende stap te zetten door: help uw vaardigheden naar een hoger niveau en maak uw ambities waar! Kijk welke cursussen, trainingen en opleidingen u kunt volgen met uw huidige kwalificering.

 

Professionals

De Security arbeidsmarkt beweegt zich gepaard met nieuwe ontwikkelingen steeds verder in nieuwe richtingen. Dit biedt u als Security professional oneindig veel mogelijkheden. Een van de manieren om nieuwe vaardigheden eigen te maken, is om aan de slag binnen een nieuwe omgeving. Onze partners delen via de vacature-page hun animo naar Security talenten en professionals.

 

Maar het blijft ook een uitdaging: hoe blijft u bij met de meest actuele kennis, en hoe ontwikkelt u nieuwe vaardigheden? Deze website biedt u een overzicht van trainingen en cursussen om de concurrentie een stapje voor te blijven. Klaar om een sprong voorwaarts te maken en door te stromen naar uw volgende beroep in het Security werkveld? Ontdek dan de vele mogelijkheden via onze Carrière Navigator.

 

Bent u een HR-professional, onderzoeker of opleider? Dan kunt u zich ter voorbereiding van uw volgende beroep laten inspireren door openstaande vacatures of met het zoeken door onze beroepsprofielen. Bij interesse in de statistieken, kunt u ook ons Vacature Dashboard, studies of rapporten bekijken.

 

Security Talent is een initiatief van Security Delta (HSD). Kijk voor meer initiatieven op https://securitydelta.nl/.