Keywords:
Security, Education Market
Edu type:
Formal education
Location:
Leiden
Education:
MBO-3 (EQF 3)
Start date:
any time
Study Load:
1680 hrs
Duration:
1 year
More information

Description:

Leidinggevende functie in de beveiliging

Heb jij een diploma MBO Beveiliger (niveau 2) en wil je doorgroeien naar een leidinggevende functie? Dan is deze mbo-opleiding Coördinator beveiliging (niveau 3) absoluut geschikt voor jou! Een coördinator beveiliging stuurt een team beveiligers aan en verstrekt zijn leidinggevende informatie over het project dat hij leidt. Hij controleert veiligheidsplannen op actualiteit en meldt veranderingen in het object die gevolgen hebben voor de wijze van beveiligen. Lees verder en kom alles te weten over de opleiding Beveiliging. 

 

Wat houdt het beroep coördinator beveiliging in?

Als coördinator beveiliging geef je leiding aan een team beveiligers. Je zorgt ervoor dat al het beveiligingswerk zo goed mogelijk wordt gedaan. Je verdeelt de taken en je lost problemen op. Je overlegt regelmatig met je medewerkers, maar ook met je leidinggevende. Een coördinator beveiliging heeft het volgende takenpakket:

  • werkzaamheden coördineren;
  • werkzaamheden uitvoeren;
  • overleggen met collega’s;
  • overleggen met je leidinggevende;
  • problemen oplossen;
  • rapporten schrijven.

Studeren op jouw moment

Starten wanneer je wilt. Studeren waar en wanneer het jou schikt. Even stoppen als dat nodig is, of harder gaan dan je dacht. Online, met inspirerende boeken, via E-colleges, of juist in een echte klas. Dat kan allemaal bij NTI. Deze NTI-studenten leggen je graag uit hoe dit in zijn werk gaat.

 

Wat leer ik?

Binnen de mbo-opleiding leer je alle kennis en vaardigheden die je later nodig hebt in je beroep. De opleiding Coördinator beveiliging maakt jou van beveiliger tot echte regelaar in de beveiliging. Je moet veel weten van het beveiligingsvak en zelf ook de nodige werkervaring hebben, maar ook goed met mensen om kunnen gaan. Je moet immers mensen kunnen aansturen en hen ook kunnen wat vertellen wat goed en wat minder goed gaat. Je verdiept je onder meer in het beveiligen van gebouwen, coördineren van werkzaamheden en leert handelen in verschillende situaties. De opleiding MBO Coördinator beveiliging is met zorg samengesteld samen met specialisten uit het vakgebied en is wettelijk erkend door het Ministerie van Onderwijs.

 

Gratis praktijkbijeenkomst en webinars

Bij de MBO opleiding Coördinator beveiliging hoort een praktijkbijeenkomst: de praktijkdag algemene vakken. Hier ontmoet je je medestudenten en helpt een docent jou de opleiding goed te doorlopen. Tijdens de praktijkdag krijg je les in de vakken Nederlands, Rekenen en Loopbaan en Burgerschap (LB).

 

Webinars
Naast de praktijkbijeenkomst volg je webinars. Dit zijn interactieve online lessen, gegeven door praktijkdocenten. Je kunt deze lessen volgen via je laptop of tablet, waar je maar wilt. Via de chat kun je vragen stellen. Je staat er dus nooit alleen voor tijdens de MBO opleiding Coördinator beveiliging. 

 

Keuzedelen

Tijdens je mbo-opleiding biedt NTI interessante keuzedelen aan. Hiermee onderscheid je je en bied je meerwaarde op de arbeidsmarkt. NTI maakte een selectie van de voor jouw opleiding officieel door de SBB vastgestelde keuzedelen. Alle praktische informatie over deze keuzedelen hoor je aan het begin van je opleiding. Je kunt dan ook bepalen wanneer je welke keuzedelen wilt gaan volgen.