Keywords:
Security, Education Market
Edu type:
Formal education
Location:
Leiden, Online
Education:
MBO-3 (EQF 3)
Start date:
any time
Study Load:
1120 hrs
Duration:
8 months
More information

Description:

Geef leiding aan een team beveiligers

Heb jij een diploma Beveiliger en wil je graag doorgroeien naar een leidinggevende functie? Sta jij stevig in je schoenen en kun je goed organiseren? Dan is deze brancheopleiding Coördinator beveiliging  absoluut geschikt voor jou! Na deze opleiding stuur je een team beveiligers aan en verstrek je informatie aan je leidinggevende of opdrachtgever. Je controleert veiligheidsplannen en meldt veranderingen die gevolgen hebben voor de manier van beveiligen. Iets voor jou? Lees verder en kom alles te weten over de uitdagende Coördinator beveiliging opleiding.

 

Inclusief webinars

Tijdens de brancheopleiding Coördinator beveiliging volg je webinars. Dit zijn interactieve online lessen, gegeven door praktijkdocenten. Je kunt deze lessen volgen via je laptop of tablet, waar je maar wilt. Via de chat kun je vragen stellen. Je staat er dus nooit alleen voor tijdens de opleiding Coördinator beveiliging. 

 

Studeren bij NTI

Wil jij studeren op een manier die echt bij jou past? Kies dan voor FlexibelStuderen® van NTI. Want met de flexibele opleidingen van NTI kan iedereen, overal studeren. Je kiest zelf je startmoment en bepaalt je eigen tempo. Met FlexibelStuderen® heb je de regie zelf in handen.

 

Studeren met het STAP-budget

Goed nieuws! Voor de opleiding Coördinator beveiliging kun je het STAP-budget aanvragen. Dat betekent dat je deze opleiding geheel kosteloos kunt volgen. Het STAP-budget is een subsidie waarmee je jaarlijks tot €1.000 opleidingstegoed kunt aanvragen bij UWV. Per jaar zijn er meerdere aanvraagrondes. De volgende ronde start binnenkort dus wees er snel bij!

 

Je hebt nog 13 dagen om je STAP-inschrijving voor 1 mei te regelen.

 

Om in aanmerking te komen voor het STAP-budget dien je aan een aantal voorwaarden te voldoen. Ook geldt voor iedere STAP-opleiding een voortgangseis.

 

Toelating

Toelatingseisen

Voor deze opleiding heb je het diploma Beveiliger nodig of een door de SVPB daaraan gelijkgesteld diploma.

 

Vragen? Bel ons gerust!
 

Heb je vragen over de Coördinator beveiliging? Heb je hulp nodig bij je studiekeuze of wil je graag persoonlijk advies? Neem vrijblijvend contact op met een van onze studieadviseurs.

 

Examen

Examenafname

De examens van de opleiding Coördinator beveiliging worden afgenomen door de externe exameninstelling Stichting Vakexamens Particuliere Beveiliging (SVPB). Je maakt in totaal zeven theorie-examens.

 

Examenkosten

De examenkosten zitten niet inbegrepen bij het lesgeld. Voor meer informatie over de examenkosten verwijzen wij je naar www.svpb.nl.

 

Ontvang een branche-erkend diploma

Wanneer je alle theorie-examens succesvol hebt afgerond ontvang je het branche-erkende diploma Coördinator Beveiliging van de SVPB. Een waardevol diploma dat goed aansluit op jouw toekomstige baan!

 

Herexamens en inhalen

Voor eventuele herexamens en het inhalen van gemiste praktijkdagen bij NTI worden aanvullende kosten gerekend.