Keywords:
Artificial Intelligence
Edu type:
Course or training
Location:
Leidschendam, Online
Education:
Associate degree (EQF 5), Bachelor (EQF 6), MBO-4/HAVO/VWO (EQF 4)
Start date:
any time
Study Load:
30 hrs
Duration:
6 weeks
More information

Description:

Artificiële Intelligentie (AI) speelt een steeds grotere rol in ons werk en in onze samenleving. Deze technologie ontwikkelt zich snel in alle sectoren. Wil jij goed voorbereid zijn op de digitale wereld van morgen? Volg dan de online cursus Elements of AI en leer de basis van AI kennen.

 

"Elements of AI" is een gratis online cursus van Reaktor en de Universiteit van Helsinki. We willen zo veel mogelijk mensen aanmoedigen om te leren wat AI is, wat er mogelijk is met AI en wat niet, en hoe AI-methoden gecreëerd kunnen worden. De cursus bestaat uit theorie en praktische oefeningen. Je kunt zelf je eigen tempo bepalen.

 

Wat houdt het in?

Kennis over AI is nog best beperkt bij een groot deel van de bevolking, en er bestaan veel misverstanden over. Elements of AI wil hier verandering in brengen door kennis over AI voor een zo breed mogelijk publiek toegankelijk te maken.

 

Elements of AI is kosteloos beschikbaar. De cursus bestaat uit zes hoofdstukken en behandelt verschillende aspecten van AI. Je bepaalt je eigen tempo en het kost jou ongeveer 30 uur. Er komt geen complexe wiskunde of kennis van programmeren aan te pas, waardoor de cursus toegankelijk blijft.

 

Meer dan 630.000 mensen in heel Europa schreven zich al in voor de cursus. Ga jij ook de uitdaging aan? Schrijf je nu in via Elementsofai.nl.