Keywords:
Security, Network Monitoring, Architecture, Encrypted communications
Edu type:
Course or training
Location:
Multiple locations
Education:
Bachelor (EQF 6)
Start date:
07/10/2020
Study Load:
24 hrs
Duration:
3 days
More information

Description:

Inleiding

Protocollen als SSL, VPN, PKI worden veelvuldig gebruikt. In deze introductiecursus wordt ingegaan op de verschillende technieken van cryptografie en de praktische inzetbaarheid ervan.

 

Als securityprofessional komt u gegarandeerd in aanraking met encryptieprotocollen zoals VPN en SSL. Zeker als uw organisatie plannen heeft om met mobiele devices te gaan werken, komt het vraagstuk van encryptie en versleuteling van netwerken aan de orde.

 

In deze cursus wordt op een duidelijke manier uitgelegd wat encryptie is zonder diep in de techniek en wiskunde te duiken. De focus wordt gelegd op de toepassing; er wordt geleerd in welke situaties en onder welke omstandigheden de diverse technieken gebruikt kunnen worden.

 

Na het volgen van deze cursus kunt u meepraten met de netwerksecurity-specialisten en afgewogen advies uitbrengen over de in te zetten encryptiemethodes.

 

Vanwege het Coronavirus gaan onze cursussen via Virtual Classroom door zolang overheid dit bepaald, zodat u vanuit uw huisadres een live verbinding heeft met onze docent en medecursisten! U kunt zich gewoon inschrijven, neem wel even contact op met onze Clientsupport via info@securityacademy of bel 0348-408061.

 

 

Doelgroep 

Deze cursus is bedoeld voor cursisten die zich gaan bezighouden of al bezighouden met encryptie en meer kennis willen vergaren over netwerktechniek.

 

Voorkennis 

Voor deze cursus is geen voorkennis noodzakelijk, echter enige basiskennis van IT-Security wordt wel aangeraden. Beschikt u hier nog niet over, dan raden wij aan om eerst de cursus IT-Security Foundation te volgen.

 

Twijfelt u aan uw instapniveau?

 

 
 

 

Cursusmateriaal

U ontvangt bij aanvang van de cursus het cursusmateriaal via onze portal. Het cursusmateriaal is Nederlandstalig en de voertaal tijdens de cursus is Nederlands. Wanneer er een boek is inbegrepen bij het cursusmateriaal ontvangt u deze op de eerste lesdag.

 

Bij deze cursus zit geen examen. U ontvangt na afloop van de cursus een certificaat van deelname van de Security Academy.

 

Bij de cursus zit het volgende inbegrepen:

  • Curusmateriaal
  • Een heerlijke lunch