Keywords:
Law, Economics
Edu type:
Formal education
Location:
Groningen
Education:
Bachelor (EQF 6)
Start date:
01/09/2022
Study Load:
6720 hrs
Duration:
4 years
More information

Description:

We bereiden je tijdens deze opleiding voor op hoe je relaties moet onderhouden, financiële producten ontwikkelt, beleid maakt, advies geeft en situaties analyseert. Via verschillende werkvormen ontwikkel je de vaardigheden op het gebied van advies, communicatie, management en ICT die voor een financieel professional noodzakelijk zijn. De inhoud van de opleiding is ontwikkeld in samenwerking met jouw toekomstige werkgevers. Je komt in het eerste jaar al in contact met de beroepspraktijk. Tijdens je studie heb je bovendien de mogelijkheid om je Wft-diploma's te halen die wettelijk nodig zijn om financieel advies te mogen geven. De Hanzehogeschool Groningen is hiervoor een erkend exameninstituut.

 

Met de opleiding Finance, Tax and Advice kun jij de adviseur worden in de financieel – zakelijke branche. Bij een fiscaal adviesbureau, (multinational) bank, verzekeraar, pensioenfonds, accountantsbureau, de belastingdienst of misschien wel jouw eigen onderneming!

 

Meer weten over de opleiding? Vraag dan een brochure aan of bezoek een open dag. Naast de vaste open dagen, kun je je nu ook op elk gewenst moment oriënteren via Open Daily of door je vragen te stellen aan een student via WhatsApp!

FaLang translation system by Faboba