Keywords:
Education Market, Urban Security
Edu type:
Formal education
Location:
Zwolle
Education:
MBO-3 (EQF 3)
Start date:
01/08/2024
Study Load:
5040 hrs
Duration:
3 years
More information

Description:

Toezicht houden op orde en veiligheid en het handhaven van de verordeningen binnen de gemeente in samenwerking met de politie. Zorgen voor een leefbare omgeving. Als buitengewoon opsporingsambtenaar optreden als burgers strafbare feiten begaan. Maak jij er graag je werk van? Meld je dan aan voor de opleiding Handhaver Toezicht en Veiligheid!  Zorg jij straks voor orde en veiligheid? Meld je snel aan!

 

Over deze opleiding

De opleiding duurt twee jaar en sluit goed aan bij de beroepspraktijk. Je doet ervaring op tijdens evenementen en je neemt deel aan projecten in samenwerking met de politie. Zo leer je de kneepjes van het vak en ervaar je welke vaardigheden belangrijk zijn. Weerbaarheid en communicatieve vaardigheden krijgen veel aandacht in de opleiding. Deze opleiding heeft een maximaal aantal plaatsen voor toelating. De opleiding start breed, later in de opleiding maak je de keuze uit: Openbaar Vervoer of Openbare Ruimte.  
 

Stages

Je loopt stage in het eerste of het tweede leerjaar. Dat kan zijn als handhaver in opleiding bij de gemeente, bij het openbaar vervoer, binnen de branche milieu of als toezichthouder bij parkeer. De stage varieert van 15 weken tot 20 weken, afhankelijk waar je stage loopt.
 

Keuzedelen

Tijdens de opleiding volg je keuzedelen. Een keuzedeel geeft je verdieping of verbreding van jouw kennis. Het opleidingsteam informeert je over de mogelijkheden bij de start van je opleiding. 
 

Beperkt aantal opleidingsplaatsen
Voor deze opleiding is een beperkt aantal opleidingsplaatsen beschikbaar. Deze opleiding krijgt namelijk meer aanmeldingen binnen dan dat er stageplaatsen/banen zijn. We hanteren hier de werkwijze ‘op volgorde ontvangst van aanmelding’. Ben je in februari 2021 nog geen 17? Dan kan er geen garantie gegeven worden voor een stageplaats.