Keywords:
Cyber, Education Market, ICT, Hacking
Edu type:
Formal education
Location:
Haarlem
Education:
Bachelor (EQF 6)
Start date:
01/09/2022
Study Load:
6720 hrs
Duration:
4 years
More information

Description:

Voor wie
Als aankomende professional sta je open voor nieuwe ontwikkelingen en kun je goed inschatten wat de wensen en behoeften van opdrachtgevers en klanten zijn. Wanneer je belangstelling hebt voor programmeren, het ontwerpen van apps, game development, digitale veiligheid, Big Data of artificiële intelligentie, ben je bij ons aan het juiste adres.

 

 

De opleiding

Informatica is een opleiding met een gevarieerd aanbod aan vakken, gegeven door docenten met verschillende expertises als software development, interaction design, netwerktechnologie, big data maar ook communicatie en onderzoeksvaardigheden. Wij streven ernaar met ons onderwijs nauw aan te sluiten bij de praktijk, zodat je met de opleiding een stevige basis legt voor allerlei functies in de ICT-sector.

 

Persoonlijke aandacht en individuele begeleiding hebben wij hoog in het vaandel staan en het is dan ook niet verwonderlijk dat studenten de betrokkenheid en behulpzaamheid van de docenten hét positieve punt van de opleiding noemen.

 

 

Na je opleiding Informatica
Er zijn veel vacatures in de ICT en komende jaren zullen dat er naar verwachting alleen maar meer worden. Een baan vinden met het diploma Informatica op zak kost dan ook doorgaans weinig moeite. Het is zelfs zo dat onze studenten meestal al een passende baan hebben op het moment van afstuderen.

 

Dit is straks jouw werkveld
We vinden het belangrijk dat het onderwijs goed aansluit op de dingen die jij straks moet kunnen en kennen in je baan. Daarom werken we veel samen met een heleboel bedrijven uit de buurt. Zo volgen we de laatste ontwikkelingen. We zeggen wel eens: “Bij Informatica word je opgeleid voor beroepen die nog uitgevonden moeten worden!". Ga jij dat avontuur met ons aan? Een aantal van de vele bedrijven waarmee we goede contacten hebben en waar ook oud-studenten werken, is:

- Triple
- Microsoft
- Avenade
- Mollie payments
- Qbit
- Securify
- Sogeti