Keywords:
Security, Security Professionals, consultancy, Professional Course, Safety & Security, Information Security, Information Security Management, CISO, Auditing, Information Management
Edu type:
Course or training
Location:
Multiple locations
Education:
Bachelor (EQF 6)
Start date:
04/11/2020
Study Load:
40 hrs
Duration:
5 days
More information

Description:

Inleiding

 

Deze vijfdaagse cursus informatiebeveiliging behandelt alle aspecten die u als aankomend security specialist nodig heeft om informatiebeveiliging in uw organisatie op de kaart te zetten en te borgen. De cursus haakt sterk in op de actualiteit waardoor u in staat bent de diverse dreigingen (DDos-aanvallen, hacking van websites, etc.) te vertalen naar risico’s in uw eigen omgeving.

 

Vanwege het Coronavirus gaan onze cursussen via Virtual Classroom door zolang overheid dit bepaald, zodat u vanuit uw huisadres een live verbinding heeft met onze docent en medecursisten! U kunt zich gewoon inschrijven, neem wel even contact op met onze Clientsupport via info@securityacademy of bel 0348-408061.

 

Doelgroep

 

Deze cursus is bedoeld voor cursisten die zich gaan bezighouden met informatiebeveiliging en over een gedegen basiskennis willen beschikken. Bijvoorbeeld:

 

  • Consultants information security
  • Security managers die zich op tactisch niveau in de organisatie bezighouden
  • Coördinators information security
  • IT-auditors

 

Voorkennis

 

Basiskennis van informatiebeveiliging wordt aangeraden. Beschikt u hier nog niet over, dan raden wij aan de Information Security Foundation cursus te volgen voorafgaand aan deze cursus. Daarnaast is het hebben van basiskennis over security & techniek wenselijk. De cursus IT-Security Foundation is zodanig ontwikkeld dat u deze technische basiskennis verkrijgt.

 

Twijfelt u aan uw instapniveau?

Test uw kennis op onze website!

 
 

 

Cursusmateriaal

 

U ontvangt bij aanvang van de cursus het officiële cursusmateriaal van SECO-Institute via onze portal. Het cursusmateriaal is Engelstalig en de voertaal tijdens de cursus is Nederlands. Wanneer er een boek is inbegrepen bij het cursusmateriaal ontvangt u deze op de eerste lesdag.

 

Bij de cursus zit het volgende inbegrepen:

 

  • Het SECO-Institute cursusmateriaal
  • Het SECO-Institute online Information Security Practitioner examen
  • Een heerlijke lunch

 

Combinatievoordeel: Wanneer u deze cursus in combinatie met de cursus Information Security Foundation boekt, ontvangt u 10% korting op het totaalbedrag. Wilt u van deze korting gebruik maken, voer dan de volgende code in bij het kortingsveld: “AR-Combi”