Keywords:
Security, Security Professionals, consultancy, Professional Course, Safety & Security, Information Security, Information Security Management, CISO, Auditing, Information Management
Edu type:
Course or training
Location:
Woerden
Edu level:
Bachelor (EQF 6)
Start date:
06/02/2020
Study load:
40 hrs
Duration:
5 Days
More information

Description:

Inleiding

 

Deze vijfdaagse cursus informatiebeveiliging behandelt alle aspecten die u als aankomend security specialist nodig heeft om informatiebeveiliging in uw organisatie op de kaart te zetten en te borgen. De cursus haakt sterk in op de actualiteit waardoor u in staat bent de diverse dreigingen (DDos-aanvallen, hacking van websites, etc.) te vertalen naar risico’s in uw eigen omgeving.

 

Doelgroep

 

Deze cursus is bedoeld voor cursisten die zich gaan bezighouden met informatiebeveiliging en over een gedegen basiskennis willen beschikken. Bijvoorbeeld:

 

  • Consultants information security
  • Security managers die zich op tactisch niveau in de organisatie bezighouden
  • Coördinators information security
  • IT-auditors

 

Voorkennis

 

Basiskennis van informatiebeveiliging wordt aangeraden. Beschikt u hier nog niet over, dan raden wij aan de Information Security Foundation cursus te volgen voorafgaand aan deze cursus. Daarnaast is het hebben van basiskennis over security & techniek wenselijk. De cursus IT-Security Foundation is zodanig ontwikkeld dat u deze technische basiskennis verkrijgt.

 

Twijfelt u aan uw instapniveau?

Test uw kennis op onze website!

 
 

 

Cursusmateriaal

 

U ontvangt bij aanvang van de cursus het officiële cursusmateriaal van SECO-Institute via onze portal. Het cursusmateriaal is Engelstalig en de voertaal tijdens de cursus is Nederlands. Wanneer er een boek is inbegrepen bij het cursusmateriaal ontvangt u deze op de eerste lesdag.

 

Bij de cursus zit het volgende inbegrepen:

 

  • Het SECO-Institute cursusmateriaal
  • Het SECO-Institute online Information Security Practitioner examen
  • Een heerlijke lunch

 

Combinatievoordeel: Wanneer u deze cursus in combinatie met de cursus Information Security Foundation boekt, ontvangt u 10% korting op het totaalbedrag. Wilt u van deze korting gebruik maken, voer dan de volgende code in bij het kortingsveld: “AR-Combi”