Keywords:
Cyber, Security, Education Market, Urban, Safety
Edu type:
Formal education
Location:
Leeuwarden
Education:
Bachelor (EQF 6)
Start date:
01/09/2024
Study Load:
6720 hrs
Duration:
4 years
More information

Description:

Kun je strategisch denken, vraagstukken met een helikopterview bekijken en durf je knopen door te hakken? Wil jij je verdiepen in jeugdcriminaliteit, cybercrime of terrorismedreiging? Dan is de opleiding Integrale Veiligheidskunde echt iets voor jou!

  • Je kunt je specialiseren als cybersafety deskundige, een expertisegebied met zeer goed carri√®reperspectief.
  • Word onderdeel van ons uitgebreide netwerk en voer opdrachten uit voor real-life opdrachtgevers.
  • Je werkt samen met de onderzoeksgroep Cybersafety en de lectoraten Serious Gaming en Persoonlijk Leiderschap & Innovatiekracht.
  • Studeer aan de Thorbecke Academie; een academie met een unieke positie en een groot netwerk in Noord-Nederland en daarbuiten.
  • Werk samen met studenten van andere opleidingen, zowel nationaal als internationaal.

Wat staat je te wachten?

Veiligheid is een bijzonder actueel thema. Het staat hoog op de agenda van de politiek en het bedrijfsleven. Veiligheid speelt in veel sectoren: veiligheid bij (chemische) bedrijven, evenementen, crisisbeheersing, sociale veiligheid, leefbaarheid en cybersafety. De opleiding biedt jou uitgebreide en unieke mogelijkheden om je te specialiseren in cybersafety. De opleiding Integrale Veiligheidskunde leidt je op tot een veiligheidsspecialist met een brede blik. Daarom krijg je naast vakken op het gebied van veiligheidskunde ook vakken als (bestuurs)recht, onderzoek, psychologie, beleid, organisatie en management. Een integraal veiligheidskundige overziet het hele werkveld. Binnen de opleiding kun jij je specialiseren via minoren zoals cybersafety, bedrijf en veiligheid, human factors, en recht, bestuur en veiligheid.