Keywords:
Cyber, Security, Education Market, Urban, Safety
Edu type:
Formal education
Location:
Leeuwarden
Education:
Bachelor (EQF 6)
Start date:
01/09/2021
Study Load:
6720 hrs
Duration:
4 years
More information

Description:

Veiligheid is een bijzonder actueel thema. Het staat hoog op de agenda van de politiek en bedrijfsleven. Veiligheid speelt in veel sectoren: veiligheid bij (chemische) bedrijven, evenementen, crisisbeheersing, sociale veiligheid en leefbaarheid en veieligheid in cyberspace. Je wordt bij ons breed (generalistisch) opgeleid. Daarom krijg je naast vakken op het gebeid van veiligheidskunde ook vakken als (bestuurs)recht, onderzoek, psychologie en beleid. Spreekt jou dit aan? Kies dan voor de opleiding Integrale Veiligheid en zet je in voor een betere wereld!

 

Ervaringen van studenten

Voordat je kiest voor de studie Integrale Veiligheid is het fijn om te weten wat andere studenten van de opleiding vinden. Waarom hebben zij voor deze studie gekozen? En is Integrale Veiligheid daadwerkelijk zo leuk als het lijkt? In het onderstaande filmpje vertellen studenten hoe zij deze opleiding aan de NHL ervaren.

 

NVAO accreditatie

Dit programma is officieel erkend en geaccrediteerd bij de Accreditatie Organisatie van Nederland en Vlaanderen (NVAO).

 

Als aanvulling op bovenstaande informatie

In mei 2018 heeft dcypher een inhoudelijke analyse uitgevoerd naar het curriculum van de opleiding Integrale Veiligheidskunde - Cybersafety aan de NHL Stenden Hogeschool. Het curriculum betrof toen techniek (0%), organisatie (34%) en mens & gedrag (66%). Meer details over deze analyse kunnen worden gevonden op de website van dcypher.