Keywords:
Cyber, Security, Security Professionals, Education Market, Security Domain
Edu type:
Course or training
Location:
Multiple locations
Education:
MBO-4/HAVO/VWO (EQF 4)
Start date:
11/10/2024
Study Load:
7 hrs
Duration:
1 day
More information

Description:

In de hedendaagse technologiegedreven wereld wordt Artificial Intelligence (AI) steeds vaker een integraal onderdeel van ons dagelijks werk. Of het nu gaat om het automatiseren van routinetaken, het analyseren van grote datasets, of het verbeteren van klantenservice, AI biedt ongekende mogelijkheden. Maar met grote kracht komt grote verantwoordelijkheid. Het veilig en ethisch gebruik van AI is cruciaal om de voordelen te maximaliseren en de risico’s te minimaliseren.

 

Deze intensieve 3 uur durende workshop is speciaal ontworpen om professionals uit diverse sectoren uit te rusten met de kennis en tools die nodig zijn om AI veilig en effectief toe te passen in hun dagelijkse werkzaamheden. Van het begrijpen van de basisprincipes van AI en het herkennen van de bijbehorende risico’s tot het implementeren van beste praktijken voor data privacy en bias mitigatie, deze training biedt een diepgaande duik in de essentiële aspecten van veilig AI-gebruik. Ook bevat deze workshop hands-on oefeningen met gebruik van AI tooling.

 

Doelgroep

Deze training is perfect voor professionals die dagelijks AI-tools gebruiken of van plan zijn te gaan gebruiken en die de best practices willen leren voor het veilig navigeren door het complexe landschap van moderne technologieën.

 

Voorkennis

Voor deze cursus is geen specifieke voorkennis vereist

 

Cursusmateriaal

U ontvangt bij aanvang van de cursus het cursusmateriaal via onze portal. Het cursusmateriaal is Nederlandstalig en de voertaal tijdens de cursus is Nederlands.

 

Bij de cursus zit het volgende inbegrepen:

  • Het cursusmateriaal
  • Een heerlijke lunch, indien klassikaal