Bij de Security Academy kun je terecht voor het grootste aanbod in opleidingen Informatiebeveiliging, IT-Security, Privacy, Business Continuity en Crisis Management op de Nederlandse markt. Wij zijn flexibel qua planning en ontvangen u graag in een gastvrije omgeving met een persoonlijke benadering. Je kunt ook bij ons terecht voor kosteloos studieadvies: https://www.securityacademy.nl/opleidingen-overzicht/

Ons motto is “Praktisch toepasbare kennis“.  Wij geloven zeer sterk in het aanbieden van opleidingen waarbij de praktijk een hoofdrol speelt. Mede om deze reden hebben wij naast certificeringsopleidingen van IAPP, (ISC)2 en ISACA ook het SECO-Institute certificeringstraject opgenomen in ons portfolio.

Waarom de Security Academy?

  • De cursussen worden gegeven door een team van ruim 50 praktijk docenten. Zij zorgen ervoor dat onze cursussen ook daadwerkelijk praktijkgericht zijn en afgestemd op de Nederlandse markt
  • Ook het gebruik van een modelorganisatie, BICSMA, waarbinnen de cases worden uitgewerkt, helpen met het toepasbaar maken van de opgedane kennis.
  • We werken met in eigen huis ontwikkeld lesmateriaal, veel expertise in huis
  • Maatwerk eenvoudig mogelijk, op basis van 120 modules aan inhoud
  • De opleidingen volgens open rooster hebben voldoende tussentijd om de stof te laten bezinken (in de regel worden opleidingen op 1 vaste dag per week gegeven).
  • Security Academy is CRKBO geaccrediteerd en kan de opleidingen vrij van btw leveren.

Zie verder op www.securityacademy.nl

Related Job Profiles

Educational offerings by Security Academy