HSD Café Meets Security Academy Unlocked: Het is tijd om op een andere manier naar talent te kijken

21
Sep
Date:
21 September 2023
Time:
18:00 - 21:30 hrs
Location:
HSD Campus
Organised by:
Security Academy & Security Delta (HSD)

Het aantrekken, ontwikkelen en behouden van securitytalent is voor veel werkgevers een grote uitdaging. Bedreigingen zoals pandemieën, de oorlog in Oekraïne, toepassing van kunstmatige intelligentie, veranderende wet- en regelgeving voor cyberbeveiliging en een oververhitte arbeidsmarkt hebben allemaal invloed op het werken aan en in veiligheid.

 

Technologische innovaties en efficiënter organiseren hebben tot nu toe nog niet voldoende kunnen ontzorgen. De nieuwe aanwas vanuit scholen blijft ondanks continue inspanningen van onderwijsinstellingen achter bij de groeiende vraag. Het werkveld en functies veranderen en de werkdruk neemt verder toe door digitalisering. Gebrek aan mensen zet de economische groei onder druk maar kan ook een serieuze bedreiging vormen voor de veiligheid.

 

Het is tijd om op een andere manier naar talent te kijken. We moeten met elkaar scherper krijgen welke vaardigheden we echt nodig hebben, kijken naar het anders verdelen van werk over mensen, aanstormende talenten niet afschrikken met onrealistische eisen, onze organisatie van veiligheid bezien (intern, uitbesteden of in samenwerking met anderen), ontwikkelmogelijkheden bieden en nog meer.

 

Tijdens het HSD Café Meets Security Unlocked event neemt Mark Ruijsendaal, sr. Innovation Liaison bij Security Delta, jullie mee in de mogelijkheden om mensen aan te trekken op basis van competenties, verschillende initiatieven die kunnen bijdragen aan het vergroten van de talentpool en de rol die jullie hierin hebben.

 

Programma:

18.00  Inloop met broodjesbuffet
18:30  Opening door Security Delta (HSD)
18.35  Sessie door Mark Ruijsendaal
20.00  Borrel, netwerken
21.00  Einde

 

Tijdens dit event op de HSD Campus worden foto’s gemaakt. Wil je niet op de foto’s zichtbaar zijn, dan kun je dit laten weten bij binnenkomst bij de receptie. Je ontvangt dan een keycord om deze voorkeur duidelijk te maken. Indien je niets aangeeft gaan we ervanuit dat je akkoord bent met het gebruik van foto’s waarop je zichtbaar bent.

 

react kvw 2