Keywords:
Sales, Account, Networking
Type:
Permanent employment
Location:
Gouda
Education:
Associate degree (EQF 5), Bachelor (EQF 6), Master (EQF 7)
Published:
05/10/2020
Status:
Open
Apply before:
15/11/2020
Hours p/wk:
40

Description:

Netwerken en business development in het high assurance domein

Met jouw bevlogenheid maak je gesprekspartners enthousiast over onze missie: oplossingen bouwen die waarde creëren voor de klant. Jij bent een enthousiaste netwerker met ervaring in het securitydomein die gaat voor waardevolle lange-termijnrelaties. Je weet hoe je een vertrouwensrelatie opbouwt en jouw inspanningen leiden tot concrete opdrachten!


Jouw werk als Accountmanager High Assurance

 

Als accountmanager High Assurance verken je de markt en participeer je actief in relevante netwerken. Je bouwt aan de bekendheid van Technolution en zoekt klanten in het high assurance domein. Samen met de domeinarchitecten en projectmanagers van het High Assurance team zet je kansen om in aantrekkelijke offertes die de juiste toon treffen. Je bent een echte volhouder en gaat door tot de overeenkomst een feit is, waarbij je veel geduld en begrip voor de klantsituatie kan opbrengen. Hoewel je misschien niet (meer) een techneut bent, kun je goed praten met technische experts, zowel intern als extern. Je hebt op dit gebied genoeg zelfvertrouwen om met hen te sparren. Je waardeert de mix van enerzijds de hectiek om die grote offerte de deur uit te krijgen en anderzijds de rustige onderstroom om nieuw werk te vinden vanuit jouw persoonlijke drive.

Voor het High Assurance domein ontwikkelen en leveren wij systemen en producten voor het transporteren en beschermen van gerubriceerde data, zoals de PrimeLink 3015. Potentiële klanten in dit segment zijn onder meer de ministeries van Algemene Zaken, Binnenlandse Zaken, Buitenlandse Zaken, Justitie en veiligheid en Defensie.

Je hebt dan ook een uitstekend gevoel voor communicatie met overheidsorganisaties.

 

Typisch jij

Jij hebt:

► Een afgeronde HBO/WO-opleiding
► Minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie
► Kennis en ervaring met high-assurancevraagstukken en –technologie
► Ervaring met gekwalificeerde producten voor gerubriceerde data is een pré
► Goede connecties in de relevante overheidsorganisaties

 

Jij bent:

► Ondernemend en zelfstandig
► Commercieel ingesteld
► Communicatief sterk
► Vasthoudend
► Een teamspeler

 

We zien het als een groot pluspunt wanneer jij al beschikt over een stevig netwerk in het uitdagende High Assurance domein. Accountmanagement in dit domein is een kwestie van geduld, overtuigingskracht en doorzettingsvermogen. Als jij beschikt over deze en bovenstaande eigenschappen, dan maken we graag met je kennis.

 

Typisch wij

Alles ademt technologie bij Technolution. Met 200 technische professionals realiseren we al meer dan 30 jaar hoogwaardige software en elektronica voor klanten in mobiliteit, energie, industrie, security en hightech. Passie voor techniek, ownership en betrouwbaarheid zijn onze belangrijkste waarden.

 

> Technolution is in 1987 opgericht door 4 Westlandse techneuten

 

Over de arbeidsvoorwaarden kunnen we kort zijn: die zijn gewoon goed. Het beste bewijs? De loyaliteit van onze werknemers. Meer dan 50 collega’s werken hier al meer dan 12,5 jaar.

 

Dat wil ik - werken als bij Accountmanager High Assurance Technolution
+ Netwerken en business development in high assurance domein
+ Opbouwen, uitbouwen en onderhouden klantrelaties
+ Gericht op overheidsorganisaties
+ Productverkoop en opdrachtverwerving in teamverband
+ Werken met hoogopgeleide technische collega’s
+ Een korte sollicitatieprocedure