Type:
Permanent employment
Location:
Den Haag
Education:
Associate degree (EQF 5), Bachelor (EQF 6), Doctorate/PhD (EQF 8), Master (EQF 7)
Published:
06/09/2023
Status:
Open
Apply before:
02/10/2023
Hours p/wk:
32

Description:

Functieomschrijving

Het komt steeds vaker voor dat Nederlandse ziekenhuizen worden getroffen door digitale aanvallen. Ook de logistieke sector en de energiesector zijn steeds vaker doelwit. Met als mogelijk gevolg dat de zorg voor patiënten niet door kan gaan, de supermarkten niet meer bevoorraad kunnen worden en dat er ’s avonds geen licht aan kan. Er wordt in Nederland hard aan gewerkt om dit te voorkomen. Als adviseur innovatie digitale veiligheid zorg jij er voor dat we in de toekomst ook digitaal veilig blijven.

 

In ons team bevorderen wij de samenwerking tussen ondernemers, overheden, onderzoeksinstellingen en onderwijsinstellingen om innovatie op het gebied van cybersecurity tot stand te brengen. Dat doen wij via het samenwerkingsplatform dcypher. Daarbinnen versterken we de innovatieketen, brengen we vraag, aanbod en financiering van kennis en innovatie bij elkaar en zorgen we dat de kennispositie van Nederland daadwerkelijk leidt tot toepassing. Daarmee dragen wij bij aan een veiliger, digitaal autonoom en economisch sterker Nederland.

 

Concreet betekent dat voor jou als adviseur innovatie digitale veiligheid het volgende. Je gaat aan de slag om partijen die al dan niet nu al bezig zijn met digitale veiligheid bij elkaar te brengen om samen te werken in innovatietrajecten. Een mooi voorbeeld daarvan is ons programma ‘Cybersecurity voor Nederland’, waarbij we een tijdelijk samenwerkingsverband stimuleren als basis voor nieuwe subsidie-aanvragen.

 

Daarnaast ga je projecten leiden gericht op concrete innovatiethema’s om samen met ondernemers, overheid, onderzoeksinstellingen en onderwijsinstellingen nieuwe producten en diensten te creëren. Zo werken we nu in opdracht van de Rijksoverheid aan het in de toekomst digitaal weerbaar maken van de overheid zelf. Ook ga je voorstellen schrijven over hoe innovatie rond een concreet thema kan worden versneld. Denk aan het verbeteren van subsidies zodat hier meer gebruik van wordt gemaakt. Natuurlijk doe je dit werk niet alleen. Je werkt in een team van gemotiveerde collega’s en hebt dagelijks contact met de vele betrokkenen rondom innovatie digitale veiligheid.

 

Functie-eisen

  • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding en minimaal enkele jaren werkervaring.
  • Geïnteresseerd in digitale veiligheid en innovatie; nieuwsgierigheid en leergierigheid is belangrijk.
  • Je kan goed plannen en organiseren; je houdt het overzicht over verschillende werkzaamheden en weet wie je wanneer inschakelt.
  • Je hebt verbindende vaardigheden, kunt gesprekken voeren met stakeholders en bent initiatiefrijk.
  • Je beschikt over uitstekende analytische vaardigheden en over goede communicatieve vaardigheden (Nederlands en Engels).

Arbeidsvoorwaarden

  • Salaris­niveau: schaal 11, schaal 12
  • Maand­salaris: Min €3.608 – Max. €6.227 (bruto)
  • Dienst­verband: Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
  • Minimaal aantal uren per week: 32
  • Maximaal aantal uren per week: 36

Overige arbeidsvoorwaarden

Naast het salaris ontvang je een Individueel Keuzebudget (IKB). Het IKB bestaat uit geld (16,37% van je bruto jaarsalaris) en tijd. Met het IKB maak jij de keuzes die bij jou passen en kun je een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een deel van je maandinkomen te laten uitbetalen wanneer jij dat wenst. Ook kun je dit budget omzetten in verlof en andersom of besteden aan fiscaal vriendelijke doelen. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer verschillende studiefaciliteiten, bedrijfsfitness, volledige vergoeding van je OV-reiskosten woon-werkverkeer en gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof.

 

Bijzonderheden

RVO ondersteunt het ‘hybride werken’. Ons uitgangspunt is, dat je vanaf iedere locatie je werk kunt doen (vanuit huis, op kantoor of elders). Jouw aanwezigheid op de RVO-vestiging in Den Haag en Utrecht zal in nader te omschrijven situaties echter gewenst kunnen zijn. Voor deze functie is de verwachting gemiddeld twee dagen per week op kantoor.

Heb je nog geen vast dienstverband bij de overheid? Dan bieden wij je in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op vast aan. Afhankelijk van functioneren én ontwikkelingen in opdrachten kan een vast contract in beeld komen.

 

Na sluitingsdatum zal de vacaturetekst en de gegevens van de vacaturehouder online niet meer zichtbaar zijn. Om te voorkomen dat je deze moet opvragen, verzoeken wij je de vacaturetekst te downloaden en te bewaren.