Van het Binnenhof en militaire kazernes tot vliegvelden en rijkskantoren: als bouwkundig adviseur integrale beveiliging draag je bij aan de veiligheid van unieke gebouwen in Nederland. Onder andere dankzij jou zijn deze gebouwen veilig om te bezoeken én om in te werken. Van nieuwbouw, renovatie tot onderhoudsprojecten aan terreinen, gebouwen en gebouw gebonden installaties: jij maakt er iedere keer, samen met andere specialisten en externe partijen, een succes van.
Dat betekent dat je als Beveiligingsexpert aan hele bijzondere vastgoedprojecten binnen de gehele de Rijksoverheid mag werken. Denk aan de vele Defensielocaties, zoals kazernes en vliegvelden, Koninklijke paleizen en andere monumentale gebouwen, die we willen beveiligen tegen de dreigingen van nu en de toekomst. Maar ook een rechtbank, een penitentiaire inrichting of een kantoorlocatie kan zomaar jouw volgende project worden! En dat door heel Nederland. Afwisseling genoeg dus, en ook het advieswerk zelf is uitermate gevarieerd. Waar je de ene dag vanuit tactisch inzicht meedenkt over lange termijn beveiligingsoplossingen bij jouw klant, kun je de volgende dag druk bezig zijn met het inhoudelijk beoordelen en toetsen van beveiligingsontwerpen. Ook kan je gevraagd worden om op tactisch niveau meedenken bij ontwikkelopgaves en thema’s, zoals de raakvlakken met de digitalisering van ons vastgoed. Binnen de sectie heb je oog voor de collega adviseurs beveiliging, die je begeleidt bij hun verdere ontwikkeling in samenwerking met het lijnmanagement.
In dit werk word je ondersteund door jouw directe collega's, maar werk je ook in integrale projectteams rechtstreeks samen met architecten, bouwkundigen, elektrotechnici en vele andere specialisten. Enerzijds dus heel zelfstandig, maar anderzijds altijd binnen een betrokken en kundig team. Met je creativiteit en overtuigingskracht weet je hen iedere keer weer mee te nemen. Omdat ons werk best uniek is, vinden we het belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen op het gebied van beveiliging. Het is mooi als je cursussen volgt of lid bent van vakverenigingen; zo word je echt de expert die we nodig hebben voor ons vastgoed. Je blijft hierdoor op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en ervaringen binnen het vakgebied.
Wil je op echt unieke locaties jouw beveiligingsexpertise toepassen, en daarmee dagelijks werken aan een veiliger Nederland? Stuur dan vandaag nog jouw motivatie en CV! We kijken er naar uit om kennis met je te mogen maken. Eerst nog benieuwd naar je toekomstige baan?
Nieuwsgierig geworden? Solliciteer direct, wij kijken ernaar uit! Een eerste kennismaking kan wat ons betreft snel plaatsvinden. Wil je eerst meer weten over de functie? Bel of app dan met Radjesh Jhingoer, sectiehoofd Installatietechniek, via 06 - 29 59 76 20 of Erik van der Ven kennis coördinator veiligheid en beveiliging.
Functie-eisen
Als adviseur integrale beveiliging (bouwkundig) zorg je voor toepassing van het beveiliging en veiligheidsbeleid. Je werkt samen met collega’s uit verschillende disciplines en overziet de impact van oplossingen op deze vakgebieden. Je versterkt de afdeling met jouw expertise, werkt zelfstandig en in teams. Ook neem je deel in diverse overleggen, soms als deelnemer en soms als trekker van een groep. Je bent communicatief, werkt goed samen en doorgrondt vraagstukken analytisch. Als adviseur integrale beveiliging balanceer je belangen en zet je adviezen strategisch in. Je ondersteunt minder ervaren collega's, neemt ze mee, coördineer je de werkzaamheden van hun en blijft jezelf binnen het vakgebied ook door ontwikkelen.
Arbeidsvoorwaarden
Salarisniveau: schaal 11, schaal 12
Maandsalaris: Min €3.662 – Max. €6.320 (bruto)
Dienstverband: Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd
Contractduur: 1 jaar
Minimaal aantal uren per week: 36
Maximaal aantal uren per week: 36
Overige arbeidsvoorwaarden
Naast het salaris ontvang je een Individueel Keuzebudget (IKB). Het IKB bestaat uit geld (16,37% van je bruto jaarsalaris) en tijd. Met het IKB maak jij de keuzes die bij jou passen en kun je een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een deel van je maandinkomen te laten uitbetalen wanneer jij dat wenst. Ook kun je dit budget omzetten in verlof en andersom of besteden aan fiscaal vriendelijke doelen. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer verschillende studiefaciliteiten, bedrijfsfitness, volledige vergoeding van je OV-reiskosten woon-werkverkeer en gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof.
Bij het Rijk hebben we een mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:
Solliciteren?
Rijksvastgoedbedrijf (Ministerie van BZK) nodigt je uit op hun site te solliciteren. Via onderstaande knop verlaat je deze site en ga je direct naar het sollicitatieformulier. Het Rijk hecht waarde aan een diverse en inclusieve organisatie. Werken in divers samengestelde teams maakt ons effectiever, innovatiever en het werk leuker. Eenieder wordt daarom uitgenodigd te solliciteren.