Keywords:
Cyber, Security, ICT, Safety, fraude, Financial crime, beveiliging, consultancy, Fraud
Type:
Permanent employment
Location:
Amsterdam
Education:
Bachelor (EQF 6), Master (EQF 7)
Published:
16/08/2017
Status:
Open
Apply before:
01/03/2018
Hours p/wk:
40

Description:

Advisor Cybersecurity - Incident Responder & Cyber Forensics expert-AMS002H4
 

Vandaag de dag is Information Security één van de grootste risico’s van bedrijven. Systemen en processen worden steeds vaker met elkaar verbonden en geautomatiseerd. Veel organisaties zijn nu aangewezen op technologie om business-strategie en groei te stimuleren. Onze klanten hebben nu meer dan ooit onze vaardigheden en advies nodig over hoe zij hun technologie het beste kunnen beveiligen en risico’s kunnen verlagen.

 

De uitdaging

Bij EY hebben wij zeer ambitieuze plannen om onze nu al groeiende Information Security-praktijk uit te breiden. Jij zal als Incident Responder en Cyber Forensics expert betrokken zijn bij een reeks Security monitoring-, Incident Response en Forensics-gerelateerde activiteiten. Dit zal jij samen met een zeer enthousiast en gedreven team bij onze nationale en internationale klanten gaan uitvoeren. Jij zal binnen de security projecten als subject matter expert optreden.

 

  

Verantwoordelijkheden

Jij zal onder andere de onderstaande verantwoordelijkheden hebben:

-          Monitoring & escalatie van cyber defensie en intrusion detection systemen

-          Incident detective, inperking, uitroeiing en herstel

-          Forensisch data verzamelen (bewijs afhandeling en data acquisities)

-          Forensische analyse en rapportage – “plaats delict” handeling

-          Malware analyse en reverse engineering

-          Rapportage en presentatie (het definiëren van KPI’s en het uitwerken van dashboards)

 

Jouw profiel

Jij bent een proactieve teamspeler met sterk ontwikkelde analytische vaardigheden, tevens heb je effectieve communicatieve vaardigheden. Als persoon heb je een “handen uit de mouwen-mentaliteit” en ben je van nature dienstverlenend, kritisch en onafhankelijk. Integriteit heb je hoog in het vaandel staan.

 

Graag maken wij kennis met jou indien je:

-          HBO of WO bent afgestudeerd een IT-gerelateerde opleiding (bijvoorbeeld Technische Informatica of Bestuurlijke Informatiekunde)

-          Je affiniteit hebt met Security monitoring, incident afhandeling en classificatie

-          Je relevante werkervaring hebt met Incident response, cyber forensics of malware analyses

-          Je kennis hebt van netwerkbeveiligingsoplossingen en technologieën (firewalls, dns, schakelaars/routers,) en verschillende besturingssystemen kent

-          Kennis hebt van de ontwikkeling en scripting talen: Python, C/C++, JAVA/Javascript

-          Kennis hebt van de processen en procedures die komen kijken bij het verzamelen van bewijzen en met forensische acquisitie en analyse-instrumenten

-          Je kennis hebt van malware anatomie, de wijze van operations en Indicators of Compromise

-          Je beschikt over goede rapportage vaardigheden en je in staat bent om technische kwetsbaarheden te presenteren aan developer en IT-operations teams

-          Je goed de vertaalslag kan maken tussen het technische team en de business

 

 

 

Ons aanbod

Door te investeren in kennis en ontwikkeling van onze medewerkers, zijn wij in staat om topprestaties neer te zetten. Bij EY besteden we daarom veel aandacht aan het opleiden en ontwikkelen van onze medewerkers. Wij bieden een goed salaris en een up-to-date pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bieden wij een inspirerende werkomgeving, waar collegialiteit en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

 

Contact

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Nelleke Mensink, Campus Recruiter, tel: 06-29084276. Of solliciteer direct via onderstaande link.

 

Onderdeel van de sollicitatieprocedure zijn een online assessment en een Pre-Employment Screening (PES). Een PES houdt in: controle op je identiteitsbewijs en diploma’s, een verklaring omtrent het gedrag (VOG) en een verklaring van EY met betrekking tot betrouwbaarheid bij indiensttreding.