Keywords:
Cyber, Security, ICT
Type:
Permanent employment
Location:
Eindhoven
Education:
Bachelor (EQF 6), Master (EQF 7)
Published:
13/08/2018
Status:
Open
Apply before:
30/05/2018
Hours p/wk:
40

Description:

De ‘agenda van bestuurders’ (CEO, CFO, CIO) is complexer geworden en de (externe) ontwikkelingen, met name rond het thema ‘digital’, gaan steeds sneller. Data & Technology is daarbij een belangrijk topic. Het Risk Assurance - Data & Technology team werkt aan projecten waardoor bestuurders meer inzicht verkrijgen en efficiënter kunnen werken met focus op kwaliteit en betrouwbaarheid van informatie. Wij zijn georganiseerd langs onderstaande vijf thema’s en competenties waarbij data-analyse als rode draad door onze audit- en advieswerkzaamheden heen loopt.

 

 

Voor onze afdeling in Eindhoven zijn we op zoek naar enthousiaste starters! Geïnteresseerd? We ontmoeten je graag!

 

 

Jouw uitdaging

Als adviseur Data & Technology krijg je de mogelijkheid om naast audit analytics aan adviesprojecten te werken en bezig te zijn met innovatie op bovenstaande thema’s. Je bent in staat om kennis van data-analyse en bedrijfsprocessen te combineren om doeltreffende oplossingen te bedenken voor onze klanten. Vanwege de core-business van EY als accountantskantoor ben je ook iemand met een “Audit Attitude”. Dit houdt in dat je een kritische mindset hebt met oog voor detail. Als adviseur en data analist geef je onze klanten advies op basis van gemaakte analyses. Daarnaast ondersteun je onze audit teams met data-analyse in hun controles, op een analytische en efficiënte manier gebruikmakend van de nieuwste tools en technieken.

 

Jouw verantwoordelijkheden

In deze functie werk je voornamelijk in teamverband bij de klant. Deze teams bestaan uit collega’s met diverse skillsets. Jij bent in staat om de brug te slaan tussen IT en de collega’s met een finance achtergrond. Je ontwikkelt praktische oplossingen die waardevolle inzichten geven voor complexe problemen binnen de verschillende sectoren en je ondersteunt audit-teams bij het effectief en efficiënt uitvoeren van de controle door middel van slimme analyse toepassingen. Je vindt het een uitdaging om  kwantitatieve data naar waardevolle inzichten te vertalen voor management van grote ondernemingen. Tot slot werk je graag mee aan de nieuwste ontwikkelingen en innovaties (zoals robotics en predictive analytics) om zo onze dienstverlening verder uit te breiden.

 

 

Dit ben jij:

Herken jij je in de onderstaande punten, solliciteer dan snel:

 • Je zit in de laatste fase of bent zojuist afgestudeerd in een HBO of WO studie Bedrijfskunde, Business Analytics, Informatiemanagement, Econometrie of Accountancy met een sterke focus op IT.
 • Naast je studie heb je jezelf op verschillende manieren ontwikkeld, bijvoorbeeld tijdens een relevante stage, een bestuursjaar of andere nevenactiviteiten;
 • Je beschikt over een goede mix van analyse-,  IT- en financiële kennis;
 • Je bent klantgericht en in staat om te werken in een multidisciplinair team;
 • Je hebt een gespreid begrip van verschillende aspecten van een organisatie en je kan je inleven in (financiële) processen;
 • Je bent (zowel mondeling als schriftelijk) communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. 

 

Het is een pré als je:

 • Ervaring hebt met bij voorkeur meerdere van de volgende onderwerpen: proces analyses, statistische analyses, data mining, data visualisatie, process mining, business intelligence en je wilt deze graag verder ontwikkelen;
 • Kennis hebt van een aantal van de volgende analytics tools:
  • Databases en dataprocessing tools: MS Access, SQL, Oracle, Teradata, ACL, Alteryx;
  • Visualisatietools: Tableau, Spotfire, Qlikview, Microsoft Power BI;
  • Overig: Pentaho, Birst, SPSS, SAS, R, Python, Business Objects, Cognos, Informatica, Trillium. 

 

Jouw carrieremogelijkheden bij EY

Bij EY staat training en voortgang voorop. Wij investeren graag in jou en jouw kennis, dat bepaalt immers de kwaliteit van onze diensten. Je wordt gecoacht en neemt daarbij zelf de regie over je ontwikkelingsmogelijkheden en kansen. Daarnaast bieden we je:

 • Een uitdagende en enerverende baan in een snel veranderende innovatieve sector;
 • Ruimte voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling;
 • Vrijheid en flexibiliteit om je rol uit te oefenen op de manier die het beste bij jou past;
 • Internationaal georiënteerde trainingsprogramma’s op zowel hard- als softskill niveau;
 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden.