Keywords:
Police
Type:
Permanent employment
Location:
Amsterdam
Education:
MBO-2/VMBO-kader/VMBO-GL/VMBO-t (EQF 2)
Published:
21/04/2022
Status:
Open
Apply before:
04/05/2022
Hours p/wk:
24

Description:

Wil jij werken bij de virtuele voordeur van de Eenheid Amsterdam? Het Regionaal Service Centrum wordt 24/7 bemenst. Burgers kunnen er terecht met de meest uiteenlopende vragen en meldingen. Ter versterking van dit team zoeken we enthousiaste assistenten intake & service die kunnen multitasken en in een dynamische werkomgeving aan de slag willen met dienstverlening aan de burger!

 

Wat ga je doen?

Als assistent intake & service van het Regionaal Service Centrum sta je 24/7 in verbinding met de burger. Dienstverlening aan de burger; dát is waar het in deze functie om draait. Je beantwoordt en verwerkt telefoontjes die binnen komen via het nummer 0900 - 8844 (geen spoed, wel politie). Daarbij is elk gesprek anders, waardoor je verschillende gesprekstechnieken moet inzetten. De bellers spreken niet altijd Nederlands, waardoor je regelmatig gesprekken in het Engels voert. Ook werk je met Twitter, Facebook en andere digitale media en handel je vragen af die binnenkomen per e-mail. Als assistent intake & service plan je verder afspraken voor aangiftes, geef je antwoord op vragen en informatieverzoeken én zet je meldingen door naar het juiste kanaal. Daarnaast neem je telefonische aangiftes op, verwerk je internetaangiftes en handel je digitale meldingen af. Bovendien bellen burgers ons regelmatig als ze eigenlijk 112 nodig hebben. Je hebt dus een belangrijke taak. Jouw analyse bepaalt waar de melding terechtkomt.

 

Je draait 24/7-diensten, ook in weekenden en op feestdagen.

 

Waar ga je werken?

Je gaat werken bij het Regionaal Service Centrum (RSC) in Amsterdam. Het RSC staat midden in de veranderende maatschappij. Het team is 24/7 bereikbaar en handelt voor de regio Amsterdam alleen al ruim 300.000 telefoongesprekken af per jaar. Maar ook krijgen we telefoontjes uit andere delen van het land. Elk contact is anders, van een eenvoudig informatieverzoek tot een complexe individuele of maatschappelijke casus. We zorgen dat de burger in alle gevallen zo goed mogelijk wordt geholpen. Jij maakt daarbij het verschil. Jouw handelen en sturing hebben invloed op het imago van en het vertrouwen in de politie. Het RSC Amsterdam is een hectische en dynamische omgeving, waar verandering geen uitzondering maar regel is. Kun jij daar tegen en ben je intrinsiek gemotiveerd om jouw bijdrage te leveren aan ons team? Dan komen we graag met je in contact!

 

Wie ben jij?

Werken in Amsterdam betekent dat je in contact komt met de enorme diversiteit aan bewoners van de stad en omstreken, plus de grote stroom aan toeristen. De burger van Amsterdam is mondig, veeleisend en spreekt niet altijd Nederlands. Daarom is het belangrijk dat je stevig in je schoenen staat en bij voorkeur de Engelse taal goed beheerst. Je bent dienstverlenend, klantgericht, doortastend en kordaat. Het spreekt voor zich dat je goed kunt luisteren en snel kunt analyseren wat het probleem is. Je kunt je inleven in de mensen die je aan de telefoon krijgt, maar je gaat hierin niet te ver; je houdt professionele afstand om je werk te kunnen blijven doen. Verder werk je nauwkeurig en zorgvuldig, voel je je betrokken bij het werk en kun je goed samenwerken. Ook ben je computervaardig en in staat om snel en accuraat zaken digitaal vast te leggen.

Verder heb je:

 • een vmbo/mbo 2-diploma;
 • bij voorkeur een boa-diploma (of de bereidheid om dit te behalen);
 • bij voorkeur callcenterervaring;
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift;
 • goede beheersing van de Engelse taal, zowel in woord als geschrift;
 • bereidheid tot het volgen van functiegerichte opleidingen.

Wat wij bieden

De standplaats is Amsterdam. Er is ruimte voor 10 fte. Het betreft een functie voor 36 uur per week. Parttime werken is mogelijk met een minimum van 24 uur per week.

 

Omdat goede mensen belangrijk zijn binnen de politie investeren we in jouw toekomst. We bieden uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden en een aanstelling in tijdelijke dienst voor een proeftijd van een jaar. Bij voldoende functioneren wordt de aanstelling na een jaar omgezet in een vaste aanstelling.

Verder kun je het volgende van ons verwachten:

 • een bruto maandsalaris van minimaal € 2.002,- en maximaal € 3.074,- (schaal 5 Bbp) op basis van een 36-urige werkweek;
 • 8% vakantie- en 8,33% eindejaarsuitkering;
 • goede pensioenregeling en betaald ouderschapsverlof (meer info over verlof, regelingen en mogelijkheden).

De formele functie binnen het functiegebouw van de politie is assistent intake & service B.

 

Wat verder belangrijk is

 • Een betrouwbaarheids- en geschiktheidsonderzoek (lang) kan deel uitmaken van de selectieprocedure.
 • De politie zet in op vernieuwing en cultuurverschillen binnen teams. Divers samengestelde teams presteren beter. Daarom werken we hard aan een open en veilige cultuur waarin divers talent tot bloei komt.