Type:
Temporary employment
Location:
Den Haag
Education:
Associate degree (EQF 5), Bachelor (EQF 6), Master (EQF 7), MBO-3 (EQF 3), MBO-4/HAVO/VWO (EQF 4)
Published:
14/12/2016
Status:
Open
Apply before:
07/06/2018
Hours p/wk:
8

Description:

Assistent trainers gezocht!

 

Onze SDR trainers geven training door het hele land en worden gedurende hun trainingen ondersteund door onze assistent trainers. Je werkzaamheden zijn heel gevarieerd. Je vangt allerlei praktische zaken af voor de trainer zodat hij/zij zich volledig kan focussen op deelnemers en het programma. Je werkt nauw samen met de trainer om een succes van iedere training te maken.

 

Je bent een enthousiaste en representatieve ondersteuner met een hands-on mentaliteit. Je studeert momenteel een studie die raakvlakken heeft met het veiligheidsdomein. Je neemt graag initiatief, je ziet het werk liggen en je bent communicatief zeer vaardig. Daarnaast kun je snel schakelen in onvoorspelbaarheid van activiteiten en werkzaamheden. Je bent stressbestendig, houd van plannen, organiseren en je bent een echte tijd bewaker. We zijn een groeiend bedrijf in een internationale werkomgeving die op zoek is naar flexibele teammembers die van nature positief ingestelde 'meedenkers' zijn i.p.v. 'needenkers'.

 

Wanneer je jezelf herkent in bovenstaande info stuur dan je c.v. en motivatie brief naar mevrouw Trijnie Vlietstra t.vlietsra@sdr.co.nl .

 

Kijk voor meer informatie over SDR op www.sdr.eu.com SDR ACADEMY NEDERLAND Wilhelmina van Pruisenweg 104 2595 AN Den-Haag