Type:
Permanent employment
Location:
Amstelveen
Education:
Master (EQF 7)
Published:
12/10/2023
Status:
Open
Apply before:
30/08/2024
Hours p/wk:
40
More information

Description:

Het aansturen van een team Auditors, het beoordelen van cliënt en opdrachtacceptaties, en het verbeteren van risicobeheersprocessen? Als Audit Business Approver QRMG heb jij een enorm afwisselende rol. Wil jij werken als senior manager binnen het Operational Risk Management team van onze Quality and Risk afdeling? Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega! 

 

Jouw uitdagingen

 • Signaleren, beoordelen en voorkomen van risico’s
 • Zorgdragen  voor “first time right”
 • Continu blijven verbeteren van de processen en procedures van KPMG
 • Hoe nemen we de kwaliteit control standaarden van KPMG op in onze werkprocessen?
 • Hoe zorgen we voor risicobewustheid in de gehele organisatie

Dit neem jij mee

 • Jij hebt minimaal 5 jaar ervaring in de audit
 • Jij hebt een afgeronde masterstudie in accountancy (voorkeur RA)
 • Jij hebt een professionele houding, bent nieuwsgierig ingesteld en in staat om de auditteams op een ondersteunende manier continue uit te blijven dagen
 • Jij hebt sterke analytische vaardigheden, gaat secuur te werk en bent goed georganiseerd

 Deze eisen geven een richting van het profiel dat wij zoeken voor deze functie. Uit onderzoek blijkt dat voornamelijk mannelijke kandidaten al bij een 60% match solliciteren en vrouwen bij een 100% match. Voldoe jij niet aan alle eisen maar denk je wel dat dit de functie voor jou is? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren.

 

Wat ga je doen als Audit Business Approver? 

Als Audit business approver QRMG bij KPMG heb je een uitdagende en afwisselende functie.  Je houdt je in deze rol vooral bezig met het managen van het acceptatie proces van nieuwe audit klanten vanuit een risico management perspectief. Dit doe je samen met een team van auditors die jij zult challengen op hun beoordelingen. Namens de QRMG partner audit zal je de client en opdracht acceptaties beoordelen nadat je deze zorgvuldig hebt besproken met de opdrachtteams. De casussen die je zult behandelen zijn divers en uitdagend. Ook werk je met verschillende soorten teams en collega’s samen. Hierdoor is geen dag hetzelfde!

Naast het acceptatieproces is ook het verbeteren van alle risico beheerprocessen een belangrijk aspect in jouw functie. Je draagt bij aan het beter toegankelijk maken van de complexe risicomanagement processen en procedures voor de auditteams. Jij bent dan ook dé persoon bij wie het engagement team terecht kan met vragen over risico management en zult hen hierin begeleiden. Verder draag je bij aan het onderhoud en de updates van alle tools en templates die gebruikt worden en draag je bij aan de implementatie van onderdelen van het ISQM-1 systeem. Na de implementatie zul je ook zorgen dat het systeem optimaal blijft werken.

 

De QRMG afdeling bestaat uit verschillende gespecialiseerde teams die elke dag bezig zijn met het managen van risico's op veel verschillende gebieden. De afdeling is dan ook continue in beweging vanwege wijzigingen in de wet- en regelgeving, wijzigingen binnen de samenleving en altijd kijken of processen verbeterd kunnen worden. Als Audit business approver zal je onderdeel zijn van een team bestaande uit een partner en vier senior managers. Deze senior managers geven leiding aan een groep managers uit de Audit praktijk die ondersteuning bieden bij het acceptatieproces. Als Audit business approver werk je dan ook met veel verschillende afdelingen samen, waaronder de Audit praktijk, Legal afdeling, DPP en verschillende andere teams binnen de QRMG afdeling. 


Ben jij die collega die zorgt voor verbinding binnen de afdelingen/teams, maar ook met een kritische blik durft te kijken en dit kan combineren met operationeel/praktisch handelen? Solliciteer dan snel!

 

Dit bieden wij

 • Een marktconform salaris, winstuitkering, een vaste onkostenvergoeding en een thuiswerkvergoeding.
 • 30 vakantiedagen (op fulltime basis) en de mogelijkheid om meer dagen te kopen of je vakantiedagen te verkopen.
 • Een volledig ingerichte thuiswerkplek.
 • Een leaseauto of mobiliteitsvergoeding
 • Een laptop en iPhone die je ook privé mag gebruiken.
 • Een flexibel pensioen zonder verplichte eigen bijdrage.
 • Een uitgebreid aanbod van trainingen en opleidingen die bijdragen aan jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling.
 • Aandacht voor vitaliteit! Sporten op het kantoor in Amstelveen of korting op een sportschool bij jou in de buurt én toegang tot coaching, gezondheids- en vitaliteitprogramma’s
 • Together’ is één van onze kernwaarden. Je kunt dus rekenen op verschillende sociale activiteiten zoals teamuitjes, borrels en evenementen samen met je collega’s
Wat ga jij doen als
 
Audit Business Approver?Als Audit business approver QRMG bij KPMG heb je een uitdagende en afwisselende functie.  Je houdt je in deze rol vooral bezig met het managen van het acceptatie proces van nieuwe audit klanten vanuit een risico management perspectief. Dit doe je samen met een team van auditors die jij zult challengen op hun beoordelingen. Namens de QRMG partner audit zal je de client en opdracht acceptaties beoordelen nadat je deze zorgvuldig hebt besproken met de opdrachtteams. De casussen die je zult behandelen zijn divers en uitdagend. Ook werk je met verschillende soorten teams en collega’s samen. Hierdoor is geen dag hetzelfde!