Type:
Permanent employment
Location:
Amsterdam
Education:
Associate degree (EQF 5), Bachelor (EQF 6)
Published:
12/07/2023
Status:
Open
Apply before:
20/07/2023
Hours p/wk:
32

Description:

Houd jij van complexe veiligheidsvraagstukken vormgeven met professionals in een omgeving van onderwijs en onderzoek.? Zit veiligheid je in het bloed, kan je mensen en partijen aan elkaar verbinden, de risico- en crisisbeheersing managen en ben je in staat projecten te leiden waarbij je kritisch mag meedenken?

 

Wil jij werken in een dynamische omgeving en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit?

 

Dan is de functie van Beleidsmedewerker Integrale Veiligheid bij de Afdeling Integrale Veiligheid van de Universiteit van Amsterdam jou als breed inzetbare professional op het lijf geschreven.

 

Wat ga je doen?

Als beleidsmedewerker heb je een breed takenpakket dat staat voor afwisseling en dynamiek. De afdeling is in ontwikkeling en daar draag je actief aan bij vanuit jouw expertise. Je bent verantwoordelijk voor bepaalde veiligheidsthema’s en -vraagstukken en zorgt voor de coördinatie en voortgang hiervan (zoals bv. de Crisisbeheersing, Kennisveiligheid, Complexe casuïstiek) en leidt je projecten. Daarnaast ben je adviseur voor (Complexe) Casuïstiek. In de toekomst kan een rol worden toegevoegd als piketfunctionaris voor Integrale Veiligheid en de Crisisorganisatie.

 

Je bent goed op de hoogte van de ontwikkelingen op veiligheidsgebied en kan dit omzetten naar strategische doelen en risico’s voor de UvA. Je weet je makkelijk te bewegen binnen een complex samenspel van in- en externe partners en omgevingsfactoren en weet draagvlak en consensus te creëren voor de strategie en het beleid.

 

Je behandelt complexe en gevoelige vraagstukken en initieert en ontwikkeld hier integraal beleid voor. Je draagt het beleid uit en bewaakt de voortgang. Je vertegenwoordigt de UvA in interne en externe overleggremia.

 

Wat neem je mee?

Je hebt een academisch werk- en denkniveau en bij voorkeur een opleiding Integrale Veiligheidskunde en/of praktijkervaring in een veiligheidsorganisatie met een complexe en dynamische werkomgeving en tegengestelde belangen. Ook vinden we het belangrijk dat je ervaring hebt met het leiden van projecten, het werken in een politiek/bestuurlijke omgeving en de dynamiek hiervan kent en kennis hebt van verandertrajecten.

 

Ervaring met regionale en landelijke crisis- en veiligheidsorganisaties, werken in een operationele crisisorganisatie en weten hoe de denk- en handelwijze van deze organisaties is, is een pre.

 

Daarnaast ben je

  • een verbinder die mensen en groepen kan samenbrengen;
  • proactief, initiatiefrijk en resultaatgericht;
  • een netwerker met relativeringsvermogen;
  • goed in de belangen en verwachtingen van anderen goed te doorgronden en bent in staat goed op te komen voor de belangen van de UvA.

Wat bieden we jou?

We bieden een dienstverband voor de periode van een jaar met een proeftijd van twee maanden, bij voorkeur met ingang 1 september 2023. Bij gebleken geschiktheid volgt een vast dienstverband. Het dienstverband is voor 38 uur per week.

 

Je salaris bedraagt, afhankelijk van relevante ervaring bij aanvang van het dienstverband, €4814 tot €6181 bruto per maand op basis van een volledige werkweek van 38 uur. Dit is exclusief 8 % vakantie- en 8.3 % eindejaarsuitkering. De Cao Nederlandse Universiteiten is van toepassing.

 

Over ons

De Universiteit van Amsterdam is de grootste universiteit van Nederland, met het breedste opleidingsaanbod. Een intellectueel knooppunt met 43.000 studenten, 7.000 medewerkers en 3.000 promovendi. Verbonden door een cultuur van nieuwsgierigheid.

 

De Afdeling Integrale Veiligheid is op dit moment in ontwikkeling tot een algeheel kennis en advies punt voor veiligheid. Door een goede samenwerking met onze interne en externe veiligheidspartners en het op te zetten veiligheidsplatvorm willen we dit realiseren. De afdeling is een dynamische en inspirerende werkomgeving waar veiligheidsvraagstukken en -issues samenkomen en je aan het begin van de dag niet altijd weet wat je allemaal te wachten staat. De afdeling IV maakt onderdeel uit van de Bestuursstaf en creëert samen met de faculteiten, diensten en externe veiligheidspartners een veilige leer en werkomgeving.