Keywords:
Policy Advise
Type:
Permanent employment
Location:
Den Haag
Education:
Associate degree (EQF 5), Bachelor (EQF 6), MBO-3 (EQF 3), MBO-4/HAVO/VWO (EQF 4)
Published:
22/11/2019
Status:
Open
Apply before:
12/12/2019
Hours p/wk:
36

Description:

n onze meest dichtbevolkte provincie spelen de ontwikkelingen op het gebied van water en natuur een belangrijke rol. Binnen de afdeling Water en Groen zijn we gedreven en gaan we met passie voor de opdrachten en opgaven waaraan gewerkt wordt.
Voel jij je thuis is een dynamische omgeving en vind jij het leuk om de opgaventeams en projecten van het kenniscluster efficiency te helpen met jouw skills? Dan pas jij perfect als Beleidsondersteunend medewerker op de afdeling Water en Groen.

 

 

Wat ga je doen?

De functienaam zegt het al: als Beleidsondersteunend medewerker is het jouw kerntaak om de beleidsmedewerkers op vele aspecten te ontlasten. Zo zorg je dat dossiers op orde zijn, opdrachten tijdig worden verstrekt waardoor de beleidsuitvoering soepel verloopt. Je komt te werken in een dynamische omgeving met veel beleidsmatige ontwikkelingen en organisatorische veranderingen. Je pakt enthousiast zowel bestaande als nieuwe werkzaamhedenop waarbij zorgvuldigheid en nauwkeurigheid voor jou vanzelfsprekend zijn. Je zoekt graag de samenwerking op maar bent gewend om ook zelf je prioriteiten te stellen en zelfstandig keuzes te maken. Je vindt het leuk om zaken uit te zoeken en laat je niet uit het veld slaan wanneer je weerstand ondervindt. 

 

 

Wat neem je mee?

We gaan ervan uit dat je klantgericht denkt en handelt, servicegericht werkt en meerdere jaren werkervaring hebt in een soortgelijke ondersteunende rol. Het is handig als je al bekend bent met de procedures van de provinciale organisatie. Als je over wilt stappen vanuit het bedrijfsleven dan vind je het interessant om je te verdiepen in onze besluitvormingsprocedures en de financiële producten. Zowel mondeling als schriftelijk ben jij een stevige persoonlijkheid die helder en duidelijk communiceert. Je houdt hierbij respectvol rekening met zaken die organisatorisch of persoonlijk gevoelig kunnen liggen.

Wat vragen we nog meer van je?

  • je hebt ten minste MBO werk- en denkniveau;
  • je bent een netwerker en teamplayer met een open, sociale en kritische houding;
  • je hanteert een actieve werkwijze die gericht is op concrete resultaten;
  • je kunt goed en zorgvuldig plannen en organiseren.

 

Afdeling Water en Groen

De afdeling Water en Groen zet zich in voor behoud, ontwikkeling en beleving van het groen in Zuid-Holland. We werken met vele partners aan zoveel mogelijk gevarieerd groen in de provincie, met aandacht voor natuur, recreatie en (duurzame) landbouw. Het halen van de Europese doelstellingen staat centraal, maar in onze werkwijze pakken we bij voorkeur de rol van partner. Een partner die, afhankelijk van de situatie en het vraagstuk, toegevoegde waarde biedt met inzet van kennis, netwerk en/of geld. Zo hebben wij bijvoorbeeld voor de diverse ‘gebieden’ in Zuid-Holland afspraken gemaakt met coalities van gemeenten, natuurorganisaties, waterschappen en andere partijen over zogenaamde meerjarige gebiedsprogramma’s, gericht op verbetering van de groene leefomgeving.

 

 

Wat bieden wij?

Niet alleen onze functies zijn interessant, ook onze arbeidsvoorwaarden. We bieden een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Een 36-urige werkweek, flexibele werktijden en studiefaciliteiten. Verder krijg je bij ons een uitstekend salaris en hebben we een prima pensioenregeling. Als jij je ontwikkelt, is dat ook goed voor de provincie. Daarom bieden wij je ruime mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling. Verder bieden wij jou:

  • kans op een vast dienstverband na gebleken geschikheid;
  • een salaris van maximaal € 3.792,89 bruto per maand (schaal 9) bij een 36-urige werkweek;
  • mogelijkheden voor flexibele werktijden en werken vanuit huis;
  • bovenop jouw salaris een individueel keuzebudget (IKB) ter waarde van 22,37%;
  • een prima pensioenregeling, 25 vakantiedagen en een reiskostenvergoeding;
  • een ruim opleidingsbudget van € 5.000 per periode van vijf jaar.

 

Over de provincie Zuid-Holland

Zuid-Holland is met 3,6 miljoen inwoners de dichtstbevolkte provincie van Nederland. De unieke ligging aan zee en in de Hollandse Delta maakt dat de provincie van oudsher een belangrijke rol speelt in Nederland. Zij levert een forse bijdrage aan de economie met de haven van Rotterdam, de glastuinbouw in het Westland en de teelt van bollen in de Bollenstreek. Er studeren 74.000 studenten aan drie topuniversiteiten en elk jaar worden 2,4 miljoen toeristen verwelkomd die hier genieten van de zee en de duinen, gevarieerde polderlandschappen met historische dorpskernen en van moderne architectuur en toonaangevende musea. Al die bedrijvigheid en al die mensen maken ook dat de provincie voor een aantal uitdagingen staat. Hoe blijf je goed bereikbaar? Hoe ga je om met de schaarse ruimte en energiebronnen? Hoe blijf je innoveren en op kop lopen? De provincie Zuid-Holland werkt samen met medeoverheden, bedrijven, kennisinstellingen en maatschappelijke partners aan de beantwoording van dat soort vragen.

 

 

Contact

Heb je vragen over deze baan bij de Provincie Zuid-Holland? Voor inhoudelijke informatie kun je terecht bij Carla Zwetsloot, Bureauhoofd bij de afdeling Water en Groen, via 06-55449514. Wil je weten hoe onze sollicitatieprocedure er verder uitziet? Dat kan Danielle Nuts, Recruiter, je vertellen via 06-50064141.

 

*Sollicitaties of cv’s die door (tussenkomst van) Werving en Selectie bureaus worden ingediend, worden niet geaccepteerd. Acquisitie in de breedste zin van het woord stellen wij niet op prijs.

 

Vanwege de overgang naar het private arbeidsrecht per 1 januari 2020, zal de aanstelling worden omgezet naar een arbeidsovereenkomst.