Keywords:
Cyber, Security, ICT, Security Consultant
Type:
Permanent employment
Location:
Delft
Education:
Bachelor (EQF 6), Master (EQF 7)
Published:
07/09/2020
Status:
Open
Apply before:
12/11/2020
Hours p/wk:
40

Description:

Wil jij klanten helpen om een gedegen Cyber Security strategie en visie te ontwikkelen? Jij bent de adviseur voor onze klanten bij de ontwikkeling van een gedegen visie, strategie en tactiek bij complexe cyber security vraagstukken.

 

 

De functie Business Security Consultant

Voor ons Consultancy team zijn we op zoek naar meerdere FTE's (minimaal 3 jaar werkervaring) met diverse achtergronden: zowel Consultants met een technische als niet-technische achtergrond.

 

Als Business Security Consultant ben jij een echte verbinder, dat is dan ook jouw belangrijkste doelstelling binnen Fox-IT. Je bent de brug tussen de Boardroom van onze topklanten en onze eigen producten en diensten. Door jouw inspanningen als adviseur en Consultant realiseer je langdurige relaties, zowel intern als extern. Naast de door ons geleverde innovatieve technologieën en diensten wordt de behoefte aan gedegen en strategisch advies steeds groter. Jij bent als Business Security Consultant dan ook onmisbaar bij het ontzorgen van onze klanten en voor de verdere groei op dat vlak van Fox-IT.

 

 

Activiteiten in deze rol:

- Je helpt klanten om een gedegen Cyber Security strategie en visie te ontwikkelen;
- Je voert assessments uit bij klanten die veelal van bedrijfskundige aard zijn en je bent in staat de IT afdeling aan te sturen tijdens de lopende projecten;
- Je helpt klanten met de vertaling en implementatie van de uitkomsten van het assessment;
- Je runt de projecten en komt tot resultaten door zowel de inhoud als het proces in het oog te houden;
- Je bent een belangrijk onderdeel in het professionaliseren van het team: je komt met nieuwe ideeën en levert (gevraagd en ongevraagd) feedback om onze dienstverlening naar het volgende niveau te tillen.

 


Fox-IT, Fox, Foxer

Wij zijn Fox-IT, oftewel Fox. We maken de samenleving veiliger met behulp van onze technische en innovatieve oplossingen en zijn in diverse segmenten marktleider. Dit doen we voor partijen waarbij cyberveiligheid belangrijk is. We lopen voorop in innovaties en willen deze positie uiteraard behouden. Daarom ontwikkelen we onze individuele vaardigheden en kennis continu: een investering in onze reputatie. Fox is opgericht in 1999, we hebben 350 medewerkers en sinds 2015 zijn we onderdeel van de NCC Group. Sindsdien mogen we onszelf onderdeel noemen van ruim 2000 professionals, verspreid over 35 locaties op 3 continenten.

 

Foxers zijn supertrots om bij Fox-IT te werken. We staan open voor feedback en vinden het belangrijk om te leren van fouten. Oké, we zijn ook een tikkeltje eigenwijs en lekker kritisch (zo houden we elkaar scherp). Bij Fox wordt er hard gewerkt, zeker tijdens Cyber incidenten bij onze klanten. Waar mogelijk maken we natuurlijk tijd voor gezellige uitjes en feestjes. Meer weten over Fox-IT? Lees ons Manifest!

 

 

Ons aanbod

Werken bij Fox betekent dat je jouw (technische) creativiteit de vrije loop kan laten en dat dit ook nog eens enorm gewaardeerd wordt. Je kunt niet altijd alle details vertellen over je werk, wel kun je tijdens verjaardagen vertellen dat je een bijdrage levert aan een veiligere samenleving. Dat is nog niet alles, je krijgt ook:

- Een goed salaris dat past bij de coole dingen die je al gedaan hebt en nog gaat doen.
- Een prestatiebonus.
- Een lease auto.
- Flexibele werktijden, zodat je af en toe later kan beginnen of jouw ding vanuit huis doet.
- Een pensioenregeling.
- 24 vakantiedagen (+1 verplichte vrije dag) en 8% vakantiegeld.
- Veel ontwikkelingsmogelijkheden: je kunt kennis opdoen en delen door TechTalks, Crypto Colloquia, events en opleidingen via onze Academy.
- Een laptop en telefoon van de zaak.
- Een vergoeding voor je internet thuis van maximaal 40 euro.
- Dagelijks een gezamenlijke lunch, lekkere koffie en veel fruit. Een goed moment om bij te praten met je collega’s.
- Gratis parkeerplaatsen naast ons kantoor in Delft waar je vanaf de A13 zo oprijdt en een bushalte voor de deur. Wel zo makkelijk, zeker als het regent.

 

 

Word Foxer!

Herken je je in bovenstaande omschrijving en zie je de match, laat ons weten hoe je dit voor je ziet! Solliciteren kan via onderstaande knop. Je komt dan direct in ons ATS Workday, zodat we je sollicitatie snel kunnen verwerken. Heb je een vraag of opmerking? Mail naar vacatures[at]fox-it.com.