Keywords:
recruitment
Type:
Permanent employment
Location:
Naarden
Education:
Bachelor (EQF 6), Master (EQF 7)
Published:
15/09/2016
Status:
Open
Apply before:
24/08/2017
Hours p/wk:
40

Description:

Wij zijn op zoek naar een gedreven, resultaatgerichte collega met een commerciële instelling die in staat is om langdurige relaties aan te gaan met opdrachtgevers en kandidaten. Voel jij je thuis in een organisatie met een sterke groeiambitie en lijkt het je leuk om het netwerk van Fortress op een duurzame en structurele wijze uit te bouwen? Heb jij bovendien ervaring opgedaan binnen de wereld van Security & Risk? Dan is dit de functie voor jou! 

 

In de rol van Consultant krijg jij als belangrijke verantwoordelijkheid nieuwe klanten aan Fortress te binden en bestaande klanten te bedienen. Klanten die jouw advies belangrijk vinden als het gaat over hun wervings- en opleidingsbehoefte. Jij bent iemand die altijd doorvraagt en weet wat er gebeurt in de wereld van de klant. Door je persoonlijke en vakinhoudelijke betrokkenheid dring je snel door tot de kern. Het is daarom ook belangrijk een ‘dienstverlener pur sang’ te zijn die op de hoogte is van de laatste trends en ontwikkelingen in de brede security sector met een sterke interesse voor en affiniteit met Physical Security, IT Security en Fraud & Investigations.  Je doorgrondt de vraag van de opdrachtgever en gaat gericht op zoek naar talent. Dat betekent dat je veel op pad bent en nieuwe mensen ontmoet aan de top van het bedrijfsleven. Ook spreek je regelmatig kandidaten om de juiste match tussen opdrachtgever en kandidaat te realiseren. 

 

Als Consultant bij Fortress krijg je veel vrijheid en daarmee verantwoordelijkheid om je eigen succes te realiseren. Je werkt binnen een open cultuur waarin altijd ruimte is voor discussie en brainstormsessies met de rest van je collega’s. Zo zorgen we er met zijn allen voor dat we het beste uit onszelf halen en tevreden opdrachtgevers en kandidaten hebben. Je voert zelfstandig de complete detacherings- en werving & selectie vraagstukken uit en benadert en selecteert kandidaten via onze database, media of Executive Search. Je bent verantwoordelijk voor het gehele recruitmentproces binnen jouw eigen klantenportfolio. Dit ga je doen door:

 • Het zoeken, kwalificeren en matchen van kandidaten;
 • Het verzorgen van acquisitie en het (pro)actief onderhouden van je netwerk;
 • Het begeleiden van het interviewproces en ondersteunen bij het tot stand komen van de arbeidsovereenkomst;
 • Het bedenken van wervingsstrategieën, job marketing/employer branding via diverse (social) mediakanalen en het bezoeken van relevante (netwerk) events en beurzen.

 

Wie ben jij? 

Je hebt al enkele jaren werkervaring in een recruitment, business development of commerciële rol, liefst binnen de Security & Risk branche.  Je bent in staat zelfstandig te werken en gewend aan het nemen van verantwoordelijkheid voor je eigen werkgebied. Naast je recruitment vaardigheden en ervaring heb jij een commerciële blik en ga jij voor resultaat. Je vindt het leuk om vragen van opdrachtgevers te vertalen naar oplossingen, waarbij je het gehele commerciële proces bewaakt.  Je bent nieuwsgierig, kunt op een hoog niveau gesprek voeren en maakt snel verbinding. Je weet mensen te enthousiasmeren en daardoor de juiste snaar te raken bij klanten en kandidaten.  Je hebt de drive om net dat beetje meer dan de rest te doen.  Klantgerichtheid, organisatiesensitiviteit, collegialiteit, aanpassingsvermogen, initiatief, loyaliteit en netwerkvaardigheid zijn competenties die op jou van toepassing zijn. Dat je daarbij ook van humor houdt en graag in een team werkt is voor ons ook erg belangrijk.  

 

Wij zoeken: 

 • Afgeronde HBO of WO studie
 • Minimaal 5 jaar commerciële werkervaring
 • Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift
 • Woonachtig in de regio Amsterdam, Utrecht, Hilversum of de regio Den Haag, Rotterdam
 • Proactief en gedisciplineerd
 • Communicatief sterk (woord en geschrift)
 • Drive om doelen te behalen
 • Ervaring in de Security Risk wereld is een belangrijke pre
 • Recruitment ervaring is een pre 

Wat bieden wij jou? 

Marktconform salarisAutoTelefoonInspirerende werkomgevingInformele maar ambitieuze werkcultuur waar successen gevierd worden 

 

Interesse?

Spreekt deze functie je aan? Solliciteer dan direct of neem voor meer informatie contact op met Karen Hulshof via 035 694 61 11